Serife_oykumm merhaba hanımlar kehribar kolye diş için işe yarıyor mu kullanan memnun kalan var mı kızım köpek dişini çıkarmada çok zorlanıyor işe yarar mı bilemedim
Seda_123 Serife_oykumm Kızım 4 aylıkken aldım 6 aylıkken 2 dişi pes pese cıktı ve hiç bişey anlamadık instagramdan kehribardiskolyem sayfasından aldım
Elifhanim Serife_oykumm kesnlkle sadece dise degl bn onu kullanamaya basladktn snra uyku sorunu bile duzeldi
SemraHakan Serife_oykumm kuzumm 7 aylik olana kadar sabah taktim ne zmaan yatarsa cikardim bogulma teklikesi olmasun diye…ama 7 aylktan beri hic çıkarmıyorum..inan 2 dişini birden cikardi ateşlenme..3 de cikti simdi 4.cu cikiyor .kesinlikle oneririm❤
Aselinaannesi Serife_oykumm kızımın ağzının suyu çeşme gibi akıyordu üst değiştirmek zorunda kalıyorum devamlı kehribar kolye aldım ağzının suyunun akması kesildi uyku düzeni oldu huysuzluk gitti yani birçok faydasını gördüm
SemraHakan Serife_oykumm tesbihhane diye bir site var kuzum..instagramdan yaz sen onlar sana donus yaparlar…siteye yonlendirirler..🌸
Serife_oykumm Aselinaannesi maşallah. ben bu kadar çok faydası olacağını tahmin etmiyordum gerçekten ☺️
Mrvykn Serife_oykumm bende çok merak ediyorum. İlk dişlerimizi çıkardık resmen alt üst olduk. Bi arkadaşım iştah kesiyor dedi ama zaten böyleyken de yemiyor ki. Huysuzlanmayı bir kenara bırak ateş, ishal mahvetti bizi.