hunilimomm Gamzenuur evet canım yanlış hatirlamiyorsam 18 aya kadar normaldi kuzenim de kızı tam 1 yaşına girdiğinde çıkartmıştı pes peşe 4 tane
Zeynep35_ @Gamzenuur#613572 Gamzenuur evet arkadadımın ıkızlerının bırısınde hala cıkmadı 10 aylık dıgerınde ıkı tane var yenı cıktı o da
sultancaksen07 Sum87 merhaba bizim bu gün ilk dişi patladı altan merak ettiğim birşey var görünür şekilde kaç günde oluyor yani patlayan diş kaç günde tamamı çıkıyor onu sorayım size kusura bakmayın ?
Gamzenuur Hohomoromu içime su serpildi çok teşekkür ederim sağdan soldan bu çocuk vitaminsiz ondan çıkmıyor diyenler oldu yine de bi sorayim dedim
Kbra89 Gamzenuur normal canım benim oğlum 11 aylıktı ilk dişi çıktığında arda arda 4 diş birden geldi yakında 13 aylık olacak dişler peşpeşe gelmeye devam ediyor
Hohomoromu Gamzenuur yok canım vitaminsz oldugu h nerden anladılar 9. Ayda bebeklere kan tahılı yapılıyor zaten ki benim kızımda 9. Ayda cıkardı
Edaemekli Normal cnm bende senin gibi düşmüyordum heralde cikmiycak dedim 7 aylıkken çıktı şuan 9 aylık 2 tane dişimiz var 😁
balannesi_ Gamzenuur kızım 11 aylık hala diş yok doktor olabilir dedi sorun yok 1 yaşa kadar gecikme diyemeyiz dedi bizim 1 yaşa az kaldı ama 1 yaştan sonra ne der bilmiyorum