alpin-annesi Sevgili anneler sorum şu vantilatör bebeğe zararlı mı ? Bulunduğum odada bebeğe uzak yerden açsam zararı olur mu ? Klima zararlı kullanamıyoruz malum yaz ayları oğlum Sıcaktan isilik oldu. Vantilatör kullananız var mı ? Bu arada bebeğim 40 günlük.
Sevgilimmm alpin-annesi ben de dusundum..evde var bu sene kurmadık hasta ederiz diye..ama birkaç kişi duvara dogru verirsin yönünü bişey olmaz dedi, yine de bilemedim 🤔
Betul055 alpin-annesi ben yukarı çevirip kullanıyorum çocuk asagıda herhangi bir rahatsızlık olmadı çok şükür
Deletedmom896 alpin-annesi klimasız asla uyumuyor kimseye de gidemiyorum düzeni kaçıveriyor vantilatör sıcak üfürüyor maalesef
alpin-annesi Sevgilimmm ben de öyle düşündüm yönünü Farklı yöne çevirirsek bebişe gelmese bi şey olmaz sanırım. Böyle daha kötü sıcaktan mahvoldu yavrum
yayburcukadini Klima neden zararlıymış? Doğduğundan beri kullanıyoruz doktorumuz 22-24 arası açın havalar sıcak demişti.
yayburcukadini alpin-annesi bakımını yaptırırsanız o bakteriler olmaz diye düşünüyorum.. sıcaktan uyuyamaz bebeğim 1 gün açmadığım gün olmadı. Ama klimasız bir eve gidelim uyku düzenimiz şaşıyor.
Sevgilimmm alpin-annesi evet benim bebeğim isilik oldu geçmedi kaç gündür . Gece gündüz zibinla duruyor ama oldu yine de. Bence zararı olmaz sonuçta camdan da hava geliyor bilemedim 😂
Deletedmom896 alpin-annesi 24-26 genelde ama ben 2 aylıktan beri 26 da çalıştırıyorum şükür hiç hasta olmadı daha da uykusu düzene girdi gerçi bu ara kafasına göre takılıyor 🤪