KYigitf Merhabalar 6 aylik bebislerinize ek neler veriyorsunuz meme ek gida saatleriniz nasil oluyor yardimci olurmusunuz🙏😘
Durusumm KYigitf Merhabalar kizim 6ay17 günlük günde iki kez ek gıda veriyorum biri 11-1 arasi digeri aksam 8gibi . kahvalti da bazen eline salatalik vs veriyorum kendisi kemiriyor biraz da yogurt veriyorum bazen de yumurta sarısı haslayip veriyorum yanında yine yogurt onun disinda biz yerken zeytin sebze meyveyi ne yersek eline veriyorum kendisi kemiriyor aksamlari ise meyve yogurt veya sebze haslayip yanina yogurt
Nako 5 buçuk ayda tadimlara başladık bitirdik. Şimdi 6ay24 günlük sabah yumurta sarısı lor peyniri kahvaltısı akşamda herhangi bir sebze buharda haşlayıp veriyorum. Öğlen bazen sadece yoğurt bazende yoğurdun içine meyve (elma armut muz kayisi) veriyorum
Durusumm Nursan kabak havuç patates mevsim sebze ve meyvelerini veriyorum. Organik olduğu surece sunu vermeyeyim demedim herdyi veriyorum eline çok şükür belki de bu yüzden güzel yiyor. Sadece salça baharat tuz seker meyve suları sut bal vs bunlari vermiyorum