Berat0409 Merhaba anneler oglum 20 aylik baba dede mama cici bu gibi kelimeler kullaniyor 5 ay oncesine kadar da anne teyze falanda derdi simdi yuz organlarini biliyo sordugjmda hosteriyo hayvan sesleri cikartiyo ama hic tekrarlarma huyu yok daha sabahtan aksama kadae basinda anne diyorum baska kelimeler kullaniyorum ama hic beni tekrar etmiyor sizce normal mi bu
Momsblue Berat0409 burcu nedir oglunuzun 😊 benim bebeğim aslan burcu ve canı istemedikce asla yaptiramam bir şey, sanırım bu biraz da karakter meselesi üzülmeyin 🌼
Berat0409 Momsblue yengec burcu gercekten sinirim bozuldu bi kere olsjn anne lafi cikmiyor agzindan .s
Momsblue Berat0409 hiiic üzülmeyin, benimki de o şekilde, sanırım biraz dediğim dedik bir birey olacaklar, olsun canları sağ olsun, ben öyle ısrarcı davrandikca inatlastigini hissettigim günden beri asla zorlamiyorum, böylece üzülmüyorum 🌼
Momsblue Berat0409 söyledikçe anne yıpranıyor maalesef 😞 bir de böyle deneyin baktınız olmuyo totosunu isirin tosbikin
Mduygum Canlari istemedikce hic bir kelime cikmiyo agizlarindan istedigin kadar tekrar et dinlemiyolar bile bizi