Gnsl Bebegim 2 ay 10 günlük. Bezini degistirmeyi düşünüyorum. Pişik olursa ne kadar sürede oluyor hemen mi ? Denemek istiyorum almadan önce. Ne kadar gözlememeliyim
Balkzm_0604 Gnsl canım onu bilmiyorum ama pişik olursa site bir krem önermek istiyorum travazol diye bir krem bire bir pişiğe Kendim de kullandım geçiriyor hemen 💫
Mom0870 Gnsl bir iki günde belli ediyor canım. İlk bez değişikliği yaptığımda hep kremledim bepanthol baby ile sıkıntı olmadı bizde çok şükür 🙏🏻 ☺️
Melina53 Gnsl Kızım molfix pure&soft kullanıyor 2 tane farklı bez kullandım hemen pişik yapmıştı.(Incıa pişik kremi kullandım ilk sürmede hemen geçiriyor.) Molfix pure&soft hiç pişik yapmadı 💕
55eren55 Gnsl canım ilk bi kaç gün yeni bez daha sonraları 2 tane tak böyle 3 gün devam et artıra artıra bi de pişik önleyici kremleri muhakkak kullan travazol sürme derim o mantara dönüşmüş sivilcelerde kullanılıyor hametan kullanabilirsin onun yerine
zehraaaa123 ben gecen hafta degistirdim.zaten surekli pisik icin krem kullanıyorum, o yuzden hic fark olmadi
Gnsl zehraaaa123 bende kullaniyorum hafif kizariklik gorsem sürüyorum ama hep sürmüyorum. Birkac gun beze alisana kadar hep süreceğim krem bakalim
Gnsl 55eren55 bepantholu kullanıyorum. O cok iyi geliuor cnm ondan cok memnunum. Hametan da duymuştum öneren oldu ama bepanthol almıştım memnun da kalinca bununla devam ediyorum. Yeni beze alisana kadar da devamli süreceğim. Umarim sorunsuz atlatırız
Casper Gnsl bende prizma kullanıyorum bulamadığım İçin molfix aldım pişik olmadı sonra bi prima bi molfixle bezledim alıştı bünyesi pişik kremide sebamed kullanıyorum
Aselinaannesi Gnsl ilk 6 ay prima kullandım sonra canbebeye geçtim kızım şimdi 8 aylik ve çok şükür pişik olmadı. Pişik için travazol krem kullanıyorum çok memnunum anında faydasını gösteriyor