kbraasahiin06 28 günlük bebeğim var en son tartıldığımızda 3400 dü kilomuz şimdi 4e yakındır hatta belki 4dür benim sorunum şu ki bebeğimin 0-3 kıyafetleri özellikle zıbın dar gelmeye başladı yavaş yavaş ama 3-6 olan da var oda aynı şekilde dar gelmeye başladı ben şimdi yeni kıyafet alırken kaç almalıyım ilk bebeğim bilgim de yok ve çok tuhaf geldi bunların dar gelmeye başlaması 🙈
Elifhanim kbraasahiin06 6 9 al canm buyuk al bnmde cok ziyan oldu o seklde bazen makinedede gecme oluo buyuk al buyuk giyisj bi zarari olmaz bide tavsiyem e bebekte yandan ve alttan citcitlu olan zibinlar var onlar cok kullansli oluo
Minnakseven kbraasahiin06 boyu önemli zibinlarin içinde cm yazıyor ona bakarak alabilirsin benim kızım 2,5 aylık 6 aylık giyiyor boydan dolayı
ipekkizimm kbraasahiin06 kaliplar cok degisiyo cmler daha iyi oluyo 2.5 aylik kizim 6bucuk kilo cogu 6 9 ay oluyo 1 3 ay olan da var. Lcw kaliplari tam e bebek kaliplari bi tık daha buyuk baska yerden de almadım 😊
89Kbr 3-6 olduğuna emin misin? Bence bi yerde bi yanlış var.. benim bebe 3,5 aylık 7+ kg bazı 3-6 oluyor yani .. 4+kg bebeğe tamam 1-3 olmayabilir ama 3-6 nasıl olmaz 🤷♀️ 6-9 alsan ne boy kurtarır ne kilo diye düşündüm ay bilemedim yaa###