Amargi_nes 20 günlük lohusayim. Bebeğimi emziriyorum. Maydonoz suyu zararlı olurmu acaba sütüme yada bebegime etki edermi bilginiz varmı acaba. Dr uma sormaya fırsatım olmadı. Bilen yazarsa sevinirim. Idrar yolu iltihaplanmasi çok zor ve kötü. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar🙏🤱🌼
Alya33 Amargi_nes maydonoz sütü keser derler ne kadar doğru bilmiyorum ama dikkat et istersen soğan suyu içebilirsin iltihap için birebir😊
Zeynepeymen Amargi_nes maydonozun süt kestini bende duymustm ne kdr dogru bilmiyorum. Onun yerıne ıhlamur icin
Amargi_nes Alya33 evet soğan suyu çok iyi biliyorum canım. Ama bebeğimin zaten aşırı gaz sorunu var. Onun için doğandan uzak duruyorum malesef. Başka bi önerin varmı canim😕
Amargi_nes 10kba nanenin kestiğini duymuştum ama maydonuzunda kestiğini bilmiyordum. Ne kadar doğru bilmiyorum neden kesiyorki ya
Umayduru Maydanozun diuretik etkisi var bol idrara cikartiyor emziren biri icin zararli sutunu azaltir bi doktora gitsen ve sute geceneyen bir antiseptic veya antibiyotik kullansan daha mantikli gecmis olsun