Naz_budak12 Kızım yeni 4 aylığa girdi mama veriyorm.pirinc umuda vermek istiyorm ve ari mamanin pirinç ununu kullanan varmi
vilnius Naz_budak12 arı mamanın pirinç ununu vermek yerine pirinç unu alıp onunla kendin birşeyler ekleyip yapsan daha iyi olur. Katkısız olur, mesela pekmez ve anne sütü yada formül süt ve su ile yapabilirsin ben öyle yapıyorum
Cigdem07 Naz_budak12 Arı ben kullanıyorum memnunum ama biberon maması değil o pişirilerek yapılıyor. Biberon maması olarak vermek isterseniz hero baby var hem kaşık hem biberon maması. 😊
_Zeynep_bebek Naz_budak12 biz kullanıuorum daha fun alfım ama bız 10 aylıgız canım erken daha bnce sizin için
Mduygum Pirinc unu icin cok erken meyve puresiyle baslayabilirsin. hee cok vermek istiyosanda kati yapmaman gerekiyo sulu bi sekilde yapip yedirebilirsin bi kac kasik sadece aksamlari
Heide Ikrazumra19 yanlış anlamayın bilmedigmdn soruyorum benimki daha küçük zaten bunlar içinde. Markette gordm kutusunda 12 vitaminli falan yazıyordu bnde biraz büyüünce verrm dye dusnyrdm. Bu vitaminliler falanda mi kötü?