Ebrumarbling Merhaba bebeğim dün gece boyunca burnu tıkalıydı sabah uyandığında ise 37,2 ateşi vardı çocuk ve bebeklerde farklı belirtileri olabileceğini okudum aslında ateşini düşünemezsem götüreceğim ama benim durumumda olan var mı
Pelo_00 Ebrumarbling atelişini sürekli kontrol edin bildiğim kadarıyla 38den sonrası tehlikeli ama bebeklerde tam olarak nasıl bilmiyorum. Geçmiş olsun.
meza Ebrumarbling salgın varmış canım bende getirdim covidmi diye gribal enfeksiyon dedi burun akinti öksürük 38 derece ateş boğaz ve balgam şikayeti vardı 4. Gün bugün gecti eğer sidetlenirse boğazdan nefes alamazsa burundan değil ozaman tehlikeli oluyormu
Kelebe34 Ebrumarbling beş aylık bebeğimin testi pozitifti 38 derece ateş ve hafif öksürük vardı il verince ateş 37 e düştü ikigün sonra tüm semptomlar kayb oldu şuan çok iyi
Ebrumarbling ElifEslem inş öyledir aslında bende de boğaz ağrısı ve hafif öksürük var ama rahatsız edici değil
Kelebe34 Kelebe34 Kelebe34 üç yaşındaki oğlununda pozitifti o ateş düşücü bile almadan atlattı çoçuklar kolay atlatıyor endişe etmeyin ama yinede doktorla irtibada geçin hiç birşey yapamiyorsanız 112 arayıp enfeksiyon uzmanı bir doktora bağlanmayı isteyip bilgi alabilirsiniz
Alim7189 Ebrumarbling 37.2 yüksek bı ateş değil ki bizim doktorumuz 38i görmeden ilaç falan verme der hep
Ebrumarbling Alim7189 bizimki hep 37 yi geçince artmaya başlıyor ve artışı çok hızlı oluyor korkum o yüzden
Alim7189 Ebrumarbling anladım canım sıkı takip et ozmn insallah Corona falan değildir. Gerçekten psikolojim bozuldu artık bu coronadan