BabyGroot Kızlar denizde beni bişey ısırdı kolum kabardı alerji oldu. Kızımı emzirmem gerekiyor sıkıntı olur mu başına böyle bişey gelen var mı?
BabyGroot Selinsu1 ne olduğunu hiç anlamadım görmedim de plajdakiler balıktır diyor ama bilemedim baya kabardı ilk defa oluyor böyle
BabyGroot Hastaneye gitmem en az 45 dk bebeğim sadece anne sütü alıyor mama vs de yok hiç yanımda ya da evde ne yapacağımı şaşırdım 😔
BabyGroot Deletedmom896 112 görmeden bilebilir mi acaba azaldı şimdi kızarıklığı eşim denizanasıdır zehirli olsa vücuduna yayılırdı bişey olmaz az aldıysa dedi ama bilemedim
BabyGroot Balbocegi evet eşimde denizanası sokmasına benziyor diyor ama burda hiç olmaz 6 senedir ilk defa oldu böyle bişey hep geldiğimiz deniz azaldı biraz kızarıklığı buz koyunca
BabyGroot sufflee yok öyle bişey değildir heralde o daha çok açık denizde oluyor bide olsa görürdüm deniz berraktı ve çok açılmamıştım
BabyGroot Deletedmom896 geçti çok şükür hafif şişlik kaldı kızım uyuyordu uyanınca çok ağladı mecbur emzirdim sorun yok 6 saat geçti üzerinde teşekkürler cevap için 🌸