1prens1prensesannesii Kızlar oğlum 3 aylık şimdiye kadar tek doktor takip etti ama hoşuma gitmeyen bir kaç şey oldu.. Doktor değiştirmek istiyorum. Sakin çocukla iyi ilgilenen bir doktor öneriniz var mı?
Poncik38 1prens1prensesannesii şehir hastanesinde Ahmet Şehriyaroğlu var. İldem semt polikliniğinde Sevda Yeşim Bağcı var. İldem semt polikliniğinde Raziye doktor var
Baby_Mila 1prens1prensesannesii Melikgazi hastanesinde Emine Kaygı çok sakin bebekle çok iyi ilgilenen bi doktor ben Ankara da yaşıyorum ailem Kayseri’de geçen kış götürdüm kızımı çok mennun kaldım Acıbademe götürmüştüm hastalık geçmeyince emine hanıma gittik sorunumuzu çözdü
1prens1prensesannesii Sehar ya Ahmet kamalıya iyi diyorlar ama çok sesi yüksekmiş sanırım çocuklar korkuyor felan dediler ne kadar doğru bilmiyorum. Aslında Ahmet kamalıya götürecektim.
Bahar10 1prens1prensesannesii önce Ahmet kamalıya gittik açıkçası beğenmedim öneri üzerine gitmiştik Ahmet Selim bey daha sakin ilgili bence
1prens1prensesannesii AdasuAnnesi sesi gür çocuklar korkuyor felan diyorlar doğru my aslında bende Ahmet kamalıya götürmeyi düşündüm ama böyle deyince vazgeçtim
AdasuAnnesi 1prens1prensesannesii kizim 8 aylik dogdugundan beri her ay kontrole gidiyoruz daha öyle biseyle karsilasmadik
3evlatAskm Erciyes Kartal Hastanesinde Remzi Uğraş çocuk doktoru 6 senedir çocuklarımın doktoru ilgili ve çok bilgili