Deletedmom335 minnosunannesi06 valla ben boğuluyorum 3 aylık olacağız çocuğuma da takamam markete gecirmiyirlar geçen kavga ettim birisi ile çalışan diyor bebeğinizle girmeyin nereye bırakayım dedim karnıma geri sokayım istersen ihtiyacım olmasa zaten geçmem dedim sustu dangalak
minnosunannesi06 Minik_Hanim Hastane ye gittiğimde güvenlik resmen azarladı beni çocukta neden maske yok diye oğlum 8 aylık küçük cocuk dedim maske yapamaz diye resmen şey yapmadığı kaldı
minnosunannesi06 Asafeymeninannesi o gün çocuğu Hastane ye götürdüm bayan güvenlik resmen azarlar gibi kızdı nerde çocuğun maske falan filan dedi bende sasrdim 2 yas dan küçük kere kullanılmadığını duymuştum ama o güvenlik öyle demiyordu
Deletedmom335 minnosunannesi06 nasıl takicak misiz o çocuğa küçücük çocukları nereye birakacgiz malum yerlere giderken bir an önce aşıyı getirseler kurtulsak bıktık milletin sorumsuzlugunu evlatlarımız çekiyor
Minik_Hanim minnosunannesi06 gidin şikayet edin, dünyadan haberi yok. Alayım deseniz o kadar bebeğe maske bile yok🤦♀️
Deletedmom335 minnosunannesi06 çocuğumu benden iyi düşünüyor market çalışanı tek eve mi birakacagim alışveriş için anlam veremedim tek olan annelerimiz nasıl yapıyor acaba