Elifim_derinim Merhaba güzel anneler sütüm sağlıyorum 40 cc cıkıyor bebeğim hem mama hem meme alıyordu 3 gündür memeyi almayı Red ediyor yapmadığım kalmadı bunun için bende anne sütünde alsın diye sağlıyorum zorla 40 cc cıkıyor böyle olupta sütün fazlalaşan oldu mu
ElifAlmila55 Elifim_derinim 3 aylık bebeğiö tek gögüsten 60 70 cıkardı 2 3 gün önce iki gögüstende 10 ml anca cıktı cok moralim bozuldu. Sonra e benekte satılan promalt içtim. Bestlak damla humana cayı incir hurma dereotu cok şükür sütüm geldi. Bol su iç sıkıntı stres yapma gelir hemen. Pozitf düşün
Mom987 Elifim_derinim Ne kadarlık bebeğiniz. Eğer göğüsleriniz sağıma alışık değilse sütünüzün az gelmesi normal. Sağıma alışık olmayan memeden ilk başlarda süt az gelir.
Deletedmom0099 benim en basta coktu sonra zorla 30 cıkmaya basladı bestlak damla ve malt içeceği içtim ara ara şimdi eski haline döndü. az geliyo diye sakın sağmayı bırakmayın, ne kadar sık sağarsanız süt üretimide o kadar artar insallah ☺️
Elifim_derinim Deletedmom0099 tesekkür ederim deneyeceğim dediklerinizi malt içeceğini günde kaç defa içiyorsunuz
Deletedmom0099 Elifim_derinim 2-3 aksamda bir kere içtim içine de bestlakı damlattım bestalakı günde 3 öğün düzenli içerseniz gerçekten çok faydası oluyor
Kalinka Galactaco damla kullanabilirsiniz fiyatıda çok uygun sütü kesinlikle artırıyor. Birde uyku gğn içinde uyudugunuzda gögüsleriniz dolacaktır bir deneyin.
Elifim_derinim Mom987 memeyi almayı Red edince sağlıyorum 3 gündür önceden iki göğüsten 60 cc cıkıyor Du şimdi 40 cc yada 30 cc
Birprensannesiii55 Mom987 peki ne kadar sürede alısır. Ya ı gelmese de sagma mı yapmak lazım yıne de.
Atypicalmom Kalinka bence bu süreçte önemli olan kilo değilde bebeğin süt alması diye düşünüyorum 🤷♀️
Evata Benim de doğumdan bu yana hiç süt sıkıntın yoktu 2 ay 22 günlük çocuğum bi kaç gündür huzursuzlanınca bi sağıp bakayım dedim 40 cc çıktı şok oldum bestlak aldım humana still tea dere otu yiyorum su zaten her gün 5 ltliK şişe açıyorum ki ne kadar içtiğimi bileyim 2 gün mama takviyesi gerekti 2 gündür ihtiyaç olmuyor her emzirmeden sonra 5-10 dk göğüslermi sağıyorım ama