Frdvs-isMom mlgrs2404 burda 1200 luk 100 tl falan yazmislar ama ben 350 gr 60 tl ye alıyorum nerden aliyorsunuz o kadar uyguna merak ettim
Melikeaknnn mlgrs2404 normalde 1200 grami zaten 120 130 tl ikinci el satislarda anneler olmak uzere daha uyguna satiyoruzki boyle seyleri en azindan birbirimize yardimci olmak icin hemde isimiz gorulsun diye yoksa zaten normal fiyatina gider aliriz hepimiz 😂
mlgrs2404 Frdvs-isMom evet hanımefendi ortalığı karıştırıyor herkese yorum yapıyor anlaşması mi var anlamadım gitti ben trendyol dan 170 tlye aldım elimde kaldığı icin uygun fiyata veriyorum kutunun bile ambalajı açılmadı. Içinde 2 tane 600 lük 1 numara mama var
mlgrs2404 Frdvs-isMom almak isterseniz yardımcı olabilirim 2 kutu aldim birini kızım içti ikinciye gecmeden sutum yetti o yüzden kullanmadik bunu
Frdvs-isMom mlgrs2404 ben 2 numara kullaniyorum şuan dikkatimi çekti fiyati sadece bence gayer uygunmus ..
mlgrs2404 Sonrada 350 gram 30 tl olana elinde mevcut mu diye soruyor bize pahali demeden onve az matematik bilgisi olsa keşke…