tuem14 Kızlar dün bebeğime ılk doz yapıldı 10 aylık ateş vs kaç gün sürüyor yaptıranlar yardımcı olabılırmı sureklı ıkınıyor gbi ve ateş var ilaç verdim ama rndişelendim
Deletedmom310 tuem14 ben 3. Ve 5. Aylarda yaptırdım iki dozunu ikisinde de 2 gün ateşi aagrisi oldu 38 38.5 a kadar çıktı soluğu hastanede aldık tabi
Bgmbgmbgm tuem14 bizde ilk gün oldu ateş.. 38.1 38.3 filan olmuştu..bexsero olandan bahsediyosunuz sanırım.. ikinci gün olmadı ama huzursuz gibiydi yine de calpol vermiştim..
tuem14 Deletedmom310 peki hastanede ne yapıldı ? Evde beklemeliniyiz gıtmelimi çünkü doktor zaten ateş yapar dıye uyardı ama 38 i geçerse gitmek mi lazım
DenizinAnnesiiiii Deletedmom310 merhaba sizin dediginiz rota asısı degilmi o biraz daha iyi sanrm rota asısı ama menenjt farklı o biraz daha ağır
Deletedmom310 tuem14 hastanede ılık pansuman yapıldı carpol ve fitil verildi donusumlu. Evde yapilicak şeyler aslında ama ben korkuyorum havaleden o yüzden duramadik evde
Deletedmom310 2412020 ılık pansuman ılık uygulama da denir koltuk altına alnına ayaklarına ilik bez ile karmalarin icinde menenjit derken ?
tuem14 Bgmbgmbgm hadi ya en ufak huzursuzluklarında bile biz anneler daha kötü oluyoruz sanırım ilk defa bi aşısı ateş yaptı kızıma o yüzden bıraz endıselendım
Bgmbgmbgm tuem14 evet bizim de o aşıya kadar hiç ateşimiz olmamıştı, endişelendik bayağı.. Ateş ya şakası yok🤷🏼♀️
Deletedmom310 DenizinAnnesiiiii hayır rota da yaptırdım.menenjitte menenjite 3. Ayda başladı doktorumuz rotaya da 2 buçuk aylıkken menenjit vakaları şuan çok görülmeye başladığı için erken başladık ilk iki dozu bitti menenjitin de rotanın da üçüncü dozlari kaldı bi
DenizinAnnesiiiii Deletedmom310 tamam peki kusura bakmyn biz rota oldukta 3 ayda 5.ayımızda bida olucaz