5645 Merhaba Güzel anneler, bebegim 1 ay 24 günlük eklem yerlerinden kol bacak sürekli kucagıma alırken citlama sesi duyuyorum yasayan arkadaslar varsa cevap verirse cok sevinirim
pufudugunannesi38 5645 bizde 25 günlüğüz arada bende duyuyorum karnındayken bile duyuyordum ama arad oluyor çok nadir
5645 pufudugunannesi38 hergün iki kere oluyor diyebilirim bu ay ki kontrolde doktorumuzu sorucam insallah bir skntı degildir.
5645 ozgurkus cevabınız icin tesekkür ederim sizde yaşamışmıydınız ben gün icinde 2 kere yasıyorum en az umarım dediginiz gibi gecici bişeydir.
Umutununannesi Benim bebeğimde de olurdu doktor normal bu sesler olur buyudukce gececek dedi gecti bi sıkıntı yoktur merak etmeyn ilk bende korkmstm bıyerı kırılck sanıyordm
Zeynepalya_ve_annesi 5645 benim kız 1 yaşına gircek hep var ilk doğdugunda dizlerinde çok vardı normal dedi doktor hatta kalça usg si için gittiğimizde ortopediye yönlendirildik doktor baktı normal dedi şimdi bacaklarda yok ama omuzunda var
5645 Zeynepalya_ve_annesi biz 1 aylıkken kalca usg de normal cıktı hersey, umarım sıkıntılı bir durum degildir gidince sorcam doktoruna tesekkürler cevabn icin