Sedauznr limonlukarpuzzz bizdede aynı bizde 6 ay 9 günlüğuz bu zamana kadar görmemiştim uc dort gündur yatirdigim gibi ağlamaya başlıyor akşamları gece 6 7 kez uyaniyor sabah 6yada 6 bucuk da gözler adiyo hic uyumamis gibi 🤔
Supermomiscoming Bizim gündüz uykumuz bozulmadı 20dk da olsa 2-3uyku yapıyor ama gece düzenli uyuyan çocuk birden değişti bizde 6ay6günlüğüz 🤦🏻♀️ Sürekli dönüyor dalamıyor uyanıyor gece 🤦🏻♀️ Galiba atak gibi bir şey hep böyle kalmazlar inşallah
limonlukarpuzzz Supermomiscoming insallah kalmazlar tek temennim gecici bir sure olmasi🙏 dogdugundan beridir gunduz uykumuz yok bizim o yuzden gunduz uyusun diye beklemiyorum ama gecede uyusunda bende dinleneyim istiyorum
BhrKrmn limonlukarpuzzz aynen ondandır ya benimki de 6 ay 21 günlük oldu diş belirtileri var bizde ondan huzursuz😭patlasa rahatlasa yavrum uykusundan ağlayarak uyanıyor kaç gündür
Rojee limonlukarpuzzz o zaman düzenli bı uyku saatin yapın büyük ihtimal uyku saatlerini kaciriyosunuz stres hormonu gecede uyutmuyodur ayına göre çok az uyuyor
limonlukarpuzzz Rojee uyku düzenimiz vardi bu şekilde davranana kadar aksam 8 de gece uykusuna geçiyoruz ve kesinlikle saatleri değistirmiyorum kimseye gitmiyorum kimseyi kabil etmiyorum kii uyku saati degismesin duzeni bozulmasin diye
limonlukarpuzzz BhrKrmn bizimde dişten olabilir mi acaba diye dusundum ama cok sakin o yizden o degildir diyorum oyy yavrum insallah hemen çikartsin rahatlasi
Rojee limonlukarpuzzz çok güzel o zaman şey yapın gece kesinlikle ışığı açmayın mümkün oldukça emzirmeden uyutun rüya öğünü yapın büyük ihtimal alışkanlıktan uyaniyordur o zaman fiziksel bı rahatsizligi olsaydı hiç uyuyamazdi ama belli bı saatte uyaniyosa alisknliktir
limonlukarpuzzz Rojee sanirim aliskanlik yapti dogdugundan beri mamayla yada emzirerek uyutmadim hic ilerde sorun yasamayayim diye cabucak vazgecer aliskanliklarindan umarim :) tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)