yaumutlardabiterse_2018 M-A-R-M geçecek mi yani koku markette satılıyor mu inşallah çöm dua ederim hem de
M-A-R-M yaumutlardabiterse_2018 Allah ın izniyle geçecek inş yetrki İnan ve sakın altı ay dolmadan bırakma. evet her ýerde satılılır.bn yine başladım bu sefer zayıflamak içiň kullanıyorum cünkü onu kullanınca zayıflıyorum
Cnsakf yaumutlardabiterse_2018 diş bakımıma çok dikkat ediyordum ama koku sorununu çözemiyordum doktora gittiğimde mide problemi var dedi baharatlı yağlı şeylerden uzak durunca düzeldi
yaumutlardabiterse_2018 Cnsakf hadi ya e herşey neredeyse yağlı ve baharatlı ilaç falan kullanmadın mı
Cnsakf yaumutlardabiterse_2018 ben ilaç kullanmadım yani ilk aşamada ilaçsız diyet verdi doktor geçmeseydi ilaç kullanırsın dedi gerek kalmadı
mamii yaumutlardabiterse_2018 ağzımın içinde hissetmeye başlamıştım başta anlamadım ne olduğunu nerden geldiğini sonra anladım ne olduğunu kbb doktoruna gittim ameliyatla kökten kurtuldum her şeye rağmen değdiğini düşünüyorum . Ameliyattan sonraki ilk bir ay çok zor geçti
seydaasaf mamii ameliyatı devlette mi oldun özel de mi devlet Hastanesi’nde bunun için ameliyat yaparlar mı şüpheliyim
Humi yaumutlardabiterse_2018 mideniue baktirmanizi komse soylemedimi? Mide veya bagirsak rahatsizligindaj kaynakli olabilir. Ama bazen kisinin kendine kokusui gdiiyo karsi taraf almiyor sizinde oyle olabilirmi? Yoksa esiniz yada baska biri soylerdi koku oldugunu
Mahinev yaumutlardabiterse_2018 evet canm senn tedavi olman gerekiyor bir diş hastalığı bu sonuçta arkadaşların dediği gibi bademcik de olabilir ara sıra bende de oluyor. O duyar bu duyar eşim ilaç aldırmaz vs. Geç bunları ve Dr a görün yoksa tabikide senelerce sürer. Eşimin ağzı kokmuyor demişsin soğandamı yemiyor arkadaş 😅 herkesin ağzı kokar bence sen kendininden o kadr rahatsız olmuşsun ki eşinin ağız kokusunu duymuyorsun hele sen bir tedavi olda eşin kokuyormu kokuyormu o zamn anlarsn 🤪
yaumutlardabiterse_2018 Mahinev yok valla kokmuyor hatta ben hayranım onun öyle olmasına sarımsak ta yese soğan da yese asla koku yok
Birboncuk_annesi yaumutlardabiterse_2018 benim de var di doktor az yemek bol su demişti susuzluktan da oluyormus
yaumutlardabiterse_2018 Birboncuk_annesi canım yemekle alakası yık bence az yedipim çok su içtiğim zaman da oluyo yani hep var
Birboncuk_annesi Bide bademcikte taş oluyormuş oda ağız kokusu yapıyormuş ablam geçenlerde aldırdı hayatımız da ilk defa duymuştuk hatta hemşireler fotoğrafını falan çekmişti
seydaasaf Birboncuk_annesi ameliyatı nerde oldu acaba özel de mi bide. Ameliyat sonrası süreç çok mu zor ya herkes çok kötü şeyler yazmış yorumlarda
nazo58 yaumutlardabiterse_2018 aynen… ne bilim korkuyor mu artik anlamadım… iki tane curuk var onlar yapio.. yok diger disleri baya saglikli
yaumutlardabiterse_2018 nazo58 sen eşisin rahatsız olmazsın belki ama dolardaki insanlar rahatsız olabilir