yaumutlardabiterse_2018 Ereneren amin canım çok teşekkür ederim keşke benim eşimde senin gibi düşünse
yaumutlardabiterse_2018 CocukGelisimci evet onu da kullandım ama 5 dk sonra aynı valla eşim en ufak şeyi bile büyütüyor kavga ediyo altında yatan sebep bu diye düşünüyorum
MisSaLyaa yaumutlardabiterse_2018 canm sureklu agzin kapali uyuyorsan ondan olur yada dis sorunu veya mide rahatsizligindan olur hemde takma sanki onun agzi kokmuyor mu agiz bu kokar yani temiz oldultan sonra salla gitsinnn
yaumutlardabiterse_2018 MisSaLyaa kpkmuyo canım hiç kokmuyo onun ki isterse günlerce aç kalsın kokmaz 😢
Elifinannesi101019 yaumutlardabiterse_2018 geçer inşAllah canim bende senin için dua edicem bi an önce kurtul diye ☺️ bende de var ağız kokusuda benim diş etlerimle alakalı pandemiden tedavi yaptiramadim
yaumutlardabiterse_2018 Elifinannesi101019 ay canım Allah dualarını kabul etsin 😢inşallah kurtulurum şu illetten ya
elvinazra-27 yaumutlardabiterse_2018 bademcik taşından olabilir, şeker rahatsızlığınız varsa ondan olabilir. Ama çok dert etmeyin , herkesin ağzı çiçek kokmuyor ki .
yaumutlardabiterse_2018 elvinazra-27 ya benim eşimin tarafında kimsenin ağzı kokmaz ne kayınpederim ne eşim ne kaynım ne eltim ne görümcem kimsenin bi tek ben böyleyim neden böyleyim 😢çiçek kokmuyor ama kötü kokuda yok 0 koku
nilosaydn yaumutlardabiterse_2018 sen cok takıyosun.. 10 kısıden 3 nun agzı kokuyo takıntı halıne getırme derım.. esıne yanascan zamanda fırcalaaaaa
Ipekkkk yaumutlardabiterse_2018 arkadaşım kulak burun boğaz doktoruna git. Bende de var koku. Dişlerimi temizletsem de her gün düzenli fırçalasam da geçmiyor. Bende KBB doktoruna gittim. Geniz akıntısı var o yüzden kokuyor dedi. Emzirdiğim için damla ve ilaç kullanamadım malesef.
yaumutlardabiterse_2018 Ipekkkk sürekli mi kokuyo peki tedavisi var mı bebeğin çok mu küçük ne zamandır bu sorun var sende
Ecreee yaumutlardabiterse_2018 ağzının ortasına bitane vurcaksin o olucak .😬.. Allah yardımcın olsun canm 🤲
Momsblue yaumutlardabiterse_2018 midenizle alakalı bir sikinti yaşadınız mı 😞 acaba midenizdeki problem ağızda koku yapıyor olabilir mi, şuan sadece mantık yürüttüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum 🤷