Alpaslaninannesii Kizlar oglun 1 aylik bazen emerken huysuzlaniyor aglamaya basliyor memeden kendini cekiyor yine emmek istiyor ve yine cekiyor kendini elleriyle ora bura vuruyor anlamiyorum dogru duzgun emmiyor sebebi ne olabilir bunun 😥
seymaaras Alpaslaninannesii Ah canım bebek gazdır. Kıyamam ya. Nurse Harvey’s damla çok işimize yaramıştı.
BenMathilda Alpaslaninannesii Gaz Karnina gaz masaji yapip, doktorunuzun onerecegi bir gaz damlasi kullanmayi deneyin, sorun 3.aya dogru nispeten azalacaktir Saglicakla büyüsün yavrunuz💐
Mom088 Alpaslaninannesii benimde bebeğim 34 günlük birkaç gündür bu şekilde okuduğum kitapta 5. Hafta ilk sıçrama diye yazıyor .. bebeğimin gazı yok . Gazdan değil yani
Liderbey Alpaslaninannesii Benim bebeğim 1,5 aylık bizde yaşıyoruz bunu. gazlı bir bebek deli gibi emmek istiyor ama memeyi tutamıyor. Cebelleşiyorum verirken ama bazen de rahat tutuyor. Rahat olunca.
denizalbinannesi 33gunluguz bizde aynı durumu yasıyoruz sankınlestıre sankınlestıre zorla vermeye clsıorum ama aynı hemen cekıyor mırıldanıp yapısyor 2dk emip geri aynı oluyor
birhalifeannesi sutunun fazla fiskirarak gelmeside rahatsiz ediyir olabilir cnm elinde gogsunu sık anlarsin zaten fiskirir o durumda ise bebege gigus ucunu ver memene dokunma sadece burnunu acmak icin o kisma hafifce bastir ceksin bebek