Yeshim12 Yeşil mercimek bal.kabagi sarımsak soğan peynir altı yada et suyunda başlayıp blendir yapıp yediriyorm
Yeshim12 Sabahları.omlet yapıyorum.kendi yaptig.m.lor.peyniri yumurta sarısı ruseym az yoğurt.ekleyip.cirpip zeytinyağında pişiriyorum.uzerine pekmez birde zeytini sabahtan Suya koydum.icindeki.tanelerini alıp blender yaptım.onuda veriyorum bazen maydanoz dereotlu omlet.yapiyorum Sütun üzerinde.olan kaymağını da veriyorum Arada açık süt.aliyoeum ya kaynatıyorum.o
Yeshim12 Köfte yapıyorum.tost.makinesinde.eline veriyorum.kendi.yiyor. kuzu kıyma.maudonoz soğan sarımsak.tam.bugday unu.ile yapıyorum.
Yeshim12 Kuru fasulye pilav yedirdim.dun. Kendi yemegimizden azıcık.tattirmaya başladım.benim.kizim.10 aylık şuan ama.erken.dogdu 2 ay
Yeshim12 [bilinmeyen] buzlukta tutuyorum.bozdolabi posetine. Atıp buzluğa.atiyorjm.nir ay içinde kullaniyorum.zaten herşeye koyabiliyorsunuz çok faydalı.kemik.acisindan buzdolabunda 2 gün diye biliyordum
HilalAnl Ibende kendı yediğimiz yemeklerden veriyorum ekstradan brokolı verdım bugun karnınahar verdim yeşil mercimek yemeği kahvaltıda yumurta haşlayıp sarısının içine avakado ve peynır katıp karstırıyorum onu sevıyor