masalcianne Kızlar bunun içinde bir öneriniz varmı acep üst üste 2 doğum olunca biciklerin gözü yerde 😂 son çarem ameliyat yıldım
Alyaask masalcianne bende ikinciyi dogurcam 1. De perti cikti ikincide dizime iner heralde spor yaptim eski formunu kazanmadi hic o yuzden bu dogurmalar bitince hem kucultcem hem diklestircem ameliyat yoluyla baska care yok bence buna😂
sonsuz17 masalcianne benim küçük olduğu için hala ayni duruyor bir fark yok küçük olduğu için sarkamiyor 😄
masalcianne Neslimmmmm bana doktor bol bol sütyen tak emzirme bitince yukarı çeker dedi 😂 eskiden asla takmazdım şimdi utanmasam banyoyu da onunla yaparım 😂😂
Neslimmmmm masalcianne hahahah😂ay yok sıcakta hiç takamıyorum valla.emzirmeden sonra bakarız artık çaresine😀😀
sonsuz17 masalcianne 😁😁 ben neler cektim küçük olmasından bi bilsen hep destekli sütyenler Allah tan doğumdan sonra azcik toparladı
masalcianne Dmtsnrr 😂 bi yazı okumuştum memenizin altına kalem koyun düşmüyorsa ayvayı yemişsiniz demektir diye ben kalemlik koysam düşmez 😂