Sera00 Ya evet benim bebegim de 9.5 aylik ara ara ing konuşuyorum kulak asinaligi olsun die ,ing çizgi film ve sarki dinletyrm .acaba erken mi ki?🙄🙄🙄
SedaMeyra Deletedmom335 24 ayliktan itibaren olanlar var. ben de eskiden Ozel cift dilli bi4 anaokulunda ingilizce ogrt. Yaptim 24 aylikve ustu ogrencilerimde vardi oyunla şarkıyla temel seyler ogrenilebilir. Eylulde ailemin yanina gideceğim kizim 21 aylik olacak o zaman 3 ay falan kalacağım o sirada kizimi okula göndereceğim . Çocuktan cocuga değişir kimisi icin erken olabilir kimisi için zamanidir. Kizim aşırı sosyal ve arkadas edinmeyi oynamayi cok seviyor. Asil gondermezsem haksizlik olur
Deletedmom335 SedaMeyra maşallah rabbim bağışlasın insallah cevremdekiler benim gondermemem taraftarı eve bakıcı tutmami söylüyorlar yada kendim bakmamı herşeyi kendim ogrermemi boş mantık geliyor bana
SedaMeyra Deletedmom335 benim isim.cocuklarla olmasina ragmen cocuguma öğretmen gibi asla yanaşmadım ben onu koşulsuz sevgimle seviyorum mutlu etmeye çalışıyorum evden cikmali çocuk arkadas edinmeli bu gelisimi icin daha iyi benim fikrimde bu.