ArasNagihan Merhaba kızlar aile hekimene sorduğumda sac boyası süte geçmez demişti birde çocuk doktoruna sordum geçme ihtimali var dedi organik boyalar var ondan yapabilirsin demişti siz biliyo musunuz organik boya nerden alabilirim ?
Sevgilimmm ArasNagihan hamileyken kuaförde boyatmistim organik boya ile. Aynısını geçen haftalarda kendim aldım internetten boyadım. Tabi 90 TL ye falan geldi. Loreal inoa
Mavibattaniye ArasNagihan merhaba çocuk doktorum bana keisnlikle boyama süte geçiyor sonra da yapsan kaybın olmaz vicdanın el veriyorsa boya demişti sben de boyamama kararı almıştım
Koalammm ArasNagihan süte geçme durumu kanıtlanmış bişey değil sadece boyanın içine katılan oksidan kimyasal içerdiği için sizde ve bebekte solunum sıkıntısı yaratabilir bu yüzden genelde doktorlar önermiyor
ArasNagihan Sevgilimmm çok tedirgin olmuştum sute geçeceğini duyunca bi boyamak istiyorum bi boşver kalsın diyorum 🤔
Sevgilimmm ArasNagihan süte gececegi konusunda kanıtlanmış bişey olduğunu düşünmüyorum. Burda da aynı yorumu birkac kişiden görmüştüm. Geçenlerde de açılmıştı aynı posttan. Doktora danışarak karar verin isterseniz. İmkanınız yoksa Instagram’dan yanıt veren doktorlar oluyor
ArasNagihan Mavibattaniye doktor bana organik boya demişti ama benim de içim rahat değil gerçekten teşekkür ederim