Nar ben çok ağladım artık eve biri gelsene duşa girsem diye bekledim bide tam benim o dönem diş dönemimiz başladı gece yaklaşık 8-10 kez uyanması kucağımda uyuyup yatağa bırakınca uyanması bu yüzden yatağını bile değiştirdim belki yatağıdır sorun diye derken dişler çıktı hatta anneme bi gün annem ne kadar sürecek böle halim
Kalmadı demeye başladım hamilelikte 32 kg alan ben suan hamilelik öncesi kiloma
Hiçbişi yapmadan dönmüş haldeyim
Yemek yemeye fırsat bulamıyordumm sonra emeklemeler başladı şimdi ise ayağa kalma bölümüne geçtik benim oğlum kolik bi bebekti yani doğduğundan beri hiç şurada koyayım dursun iki dakika yapamadım ve inanılmaz hareketli bezini zor bağlıyor üstünü giydirmek yanarım yanarım
Hamileyken dünya kadar bebek yağları losyonları pudraları aldım bol bol masaj yapıp sürerim dedim maalesef hiç mümkün olmadı bunlar ya kıpır kıpır izin vermedi yada hep ağladı 🤦♀️En zor bölüm benim için bu ayağa kalkma bölümü oldu kucakta asla durmak istemiyor sürekli pat küt düşüyor Evi onca silip süpürüyorum yinede o en küçük tozu gidip bulur sanırım önümüzdeki ay televizyona falan erişip aşagı indirir allah korusun yani kalbim ağzımda olduğu dönem şuan bu süreç size çok uzun gelebilir ama önümüzdeki ay kucakta kalmama sonraki ay yerinde durduramama dönemi başlayacak tutun bol
Bol
Kucağınızda sonra ki aylar bu ancak kendileri
İsterse mümkün oluyor çünkü