ervam1 kardeşim kaçarak evlenecek dini nikahları oldu resmi nikah için kıyafet yollamak istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmi
Frozen ervam1 trendyol.. detay vermissiniz kacarak evlenicek diye.Direk guvenilir site onerisi var mi diye sorsaydiniz merakli bakislara maruz kalmazdiniz. Yoksa Bize ne canim ne şekilde evlendiğinden🌸
89Kbr MinasMom34 keyfinden kaçmıştır ya hu vermemişler demek ki kaçmış.. bu kadar incik cıncık nie edersiniz ki…
MinasMom34 89Kbr kötü niyetle demedim kaçıp da pişman olan sonradan karnı burnunda dönenler olduğu için dedim ben de zamanında düşünmedim değil ama iyiki de yapmamisim çok pişman olurmuşum yani o yüzden dedim
89Kbr ervam1 tabi ki onayladığım bişey değil yanlış anlama. alın yazısı diye bi şey var,ne yazıldıysa o olur.. allah utandırmasın 🙏
Deletedmom296 MinasMom34 Bende kaçtım 4 senelik evliyim 3 yaşına giricek kızım var. 10 kere olsa 10 kere kaçarım eşime. Ama benim çevremdede var çok kötü sonuçlanan biriside amcamın kızı hatta. Tamda bahsettiğiniz gibi hatta daha beterlerini yaşadılar.
89Kbr MinasMom34 o yüzden Allah utandırmasın hiç kimseyi.. bu sebeple babaevine dönmek isteyen ama dönemeyen nice insanlar var.. allah iyilerle karşılaştırsın,evliliğin daim olsun 🙏
Deletedmom296 Patırtı.com dan beyaz abiye olarak aratırsanız kısa modellerde nikaha uygun gözüme çarpan bir çok model oldu 🎀 Alışveriş yapıyorum güvenilir site 🌸
MinasMom34 Deletedmom296 ben de evlendim kaçarak değil ama ben de ayrıldım mesela o yüzden dedim yanlış anlaşıldı 🤷🏻♀️🙄