Duduickcnkara Merhaba güzel anneler, 3 aylık oğlum doğduğumuzdan beri gaz önleyici antikolik biberon kullanıyoruz çok şükür artık gaz sıkıntılarımız bitti. Artık biberonunu normal biberonla değiştirmek istiyorum. Sizce ne zaman değiştirmeliyim?
BuketBudak Duduickcnkara biz aventin anti colik biberonunu kullanıyoruz içindeki yeşil aparat çıkınca normal biberon oluyor.
asyasare Duduickcnkara ben aventin kullaniyordum. 3 aylik falandi benim de kizim. gazinin bittiginden emin olduktan sonra yesil cubugu cikartip normal biberon olarak kullanmaya basladim. 1-2 gun izledim sorun yasamayinca yesil cubugu attim cope. suan 7 aylik olduk. eger eminseniz normal biberona gecin.
Deletedmom348 Duduickcnkara 5 aylık olduk diye değiştirdim avent naturel aldım. Mahvoldu çocuk bir haftadır. Sipariş bekliyorum.
Duduickcnkara 89Kbr şuan gaz önleyici antikolik biberon kullanıyoruz ve normal biberonla değiştirmek istiyorum. Kararsızım açıkçası
89Kbr Duduickcnkara marka olarak demiştim. bazılarının memesi değiştirilebiliyor ya da içindeki gaz önleyici çubuk çıkartılıo ondan sordum 🥰
Duduickcnkara 89Kbr wee baby kullanıyorz ama çıkarıldığında mama dökülüyor bizimkinden denedim çıkanından değil
Duduickcnkara Deletedmom348 kıyamam çok zor oluyor gaz sancıları 😞 o zaman ben biraz daha kullanmaya devam edeyim