Koalammm İyi akşamlar anneler 🌸 Yaklaşık 2 haftadan fazladır oğlum sürekli ishal şeklinde kakasını yapıyor bu yüzden poposu iğleşmiyor sürekli pişik😬 İshali önleyici doğal pek çok şey denedik ama faydası olmuyor. Sanırım dişleri patır patır geliyor o yüzden kesilmiyor. Netten filan da bakındım ishal önleyici ilaçları önermiyorlar. 14 aylık olmak üzereyiz enterogermina alacaktım ablamdan gördüm ama daha küçük 4 yaş için uygun dedi. Ne yapacağım başka bilmiyorum 🤷🏼♀️ Havalar da sıcak perişan oldu çocuğum ishal yüzünden
Kbrayaman Koalammm biZim de aynı doktorumuz maflor söyledi ve diyet yaptırın şeftali hafif tuzlu ayran patates muz böyle git dedi
Asli123 Koalammm kefir deneyin bağırsaklardaki zararlı bakterileri öldürmesi açısından. Geçmiş olsun.
Rzgr Koalammm bol bol yogurt ayran yedireceksiniz. Dogal probiyotik. Doktorumuz onermisti. Surekli beslemeye calisin. Muz seftali ve armut patates surekli yedirin. Ishali kesmeden pisigi önlemeniz mumkun degil.
Zeyno111 Koalammm Diş genelde çok az sürüyordu ishal olarak ama dediğiniz gibi üst üste geliyorlarsa da sebebi olabilir. Enfeksiyon ihtimalini de gözden geçirip doktorunuza sorun yine de derim. Pirinç unu, haşlanmış patates,muz iyi gelebilir
89Kbr Pirinç lapası,patates denediniz mi? ya da eczacı yahut asm ile irtibata geçip bi Maflor şase falan olabilir mi?🙄
Koalammm 89Kbr Kbrayaman yok yani pirinç lapası patates muz hatta kola dahi içirdim kesilsin diye fayda etmiyor. Maflor kesiyor mu gerçekten düzene sokuyor mu bağırsakları
89Kbr Koalammm kola vermeeeee!! maflor iyi bi çözüm.. yoğurt seviyorsa karıştır içine ya da meyve suyuna dök karıştır içsin…
Aselks Bizimkinin de 1 hafta sürdü ishali doktora gittik dişten kaynaklı dedi tabi birsürü test yaptık ama birşey çıkmadı cok sükür bize maflor şase probiyotik verdi baya iyi geldi ishaline
Minikbirask Ben mecbur aldm doktor ishali duzenlemeniz gerekli dedi toz verdi yemegine katip veriorm yoksa hem ishal hem pisik mafoldu cocugum
Koalammm Rzgr Babannemiz sağolsun inekleri var yoğurdu ayranı çok seviyor üç dört öğün tüketiyor 😊 bilmiyorum niye fayda etmiyor
Koalammm Zeyno111 enfeksiyon değildir umarım yarın doktora söyleyeceğim kaka tahlili yapılmasını istediğimi ama bizim dişler hep gelmeye yakın uzun süreli ishal yaşıyoruz
zezeeyyy Koalammm biz de aynı durumdayız 2 haftadan fazla oldu geçmek bilmiyor ishal ve hiç bir şey yemiyor sadece anne sütü alıyor üstten 2 diş patladı yanlar da geliyor 🥺
Koalammm zezeeyyy Aynen iştahsızlık başladı bir de sıcaktan sanıyordum aklıma hiç dişten olacağı gelmedi çünkü dişi çıkacagı zamanlar hep yiyen bir çocuktu 🥺
Zeyno111 Koalammm O zaman normaldir her bünye aynı değil tabi ki normalde öyle oluyorsa sıkıntı yoktur inşallah 🥰Bizim genelde 1 gün hatta 1-2 kaka anca ishal şeklinde olur sonra diş görünür o yüzden kendimize göre yorumladım 😀