AYLININANNESI2020 Kizlar anne sutum tadina baktim baya sekerli ve sagyorm elle yagli oldgnuda goruyorm gun icinde 2saate bir 120 125 cc sagib bebegime yedyorm kendsi memeden az emdgi icin sagyorm demem oki 2saat zaman dilimnde uymazsa eger 1saat sora yine istiyor yani acaba acikdgndami yoksa Oylesne mi istyor cunko sutum yagli neden k kadar cabuk aciksim
Serracik AYLININANNESI2020 mamayla anne sütü bir olmaz canım evet anne sütünün yüzde 80 su ama anne sütü bebeği daha uzun tok tutar mama dhaa çabuk aciktirir kaç aylık bebeğin
Sevilay61 AYLININANNESI2020 Anne sütü daha çabuk sindirilir ama zaten bebeginiz çok küçükmüş. Bebekler ilk 3 ay acıksın acıkmasın sürekli emmek isterler.
Nil614kara AYLININANNESI2020 Bebeginiz doyuyodur cişli ve kakalı bezlerini takip edin birde kilo alımı varsa doyuyodur daha cok minik kokunuza ihtiyacı var güvende hissetmeye ihtiyacı var. İlk 3 ay bu şekilde ilerler sonra düzene biner bol bol emzirin en sağlıklısı anne sütüdür varken doya doya emzirin bebeginizi sağlıkla büyütün
AYLININANNESI2020 Nil614kara cok tesekkurler Evet cok sukur cisli bezleri her 1saate bazen 2saate bir degistiyorm doydgnu biliyorm fakat istiyor diye vermek zornadym
hypatia @AYLININANNESI2020 saat başı 125 cc 2 aylık bebek için biraz fazla gibi duruyor. Bebeğinizde kusma var mı?
AYLININANNESI2020 hypatia hayr canm kusma nadiren oluyor amma yani 125cc iciyor bazen 150 bile ictgi oluyor anne sutunu
Nil614kara AYLININANNESI2020 Lütfen her istediğinde verin mahrum etmeyin su an tek bildiği sizsiniz ve memeniz başka bişey bilmiyor bol emişmeli günleniz olsun 😌
Deletedmom310 AYLININANNESI2020 canm bebek su ihtiyacini da anne sütünden karşılıyor. Susudiginda da emmek istiyor o yüzden sütun tadına ara ara bende bakarım bazen şekerli oluyor bazen tatsız oluyor neye göre değişiyor anlamadım 🤷
AYLININANNESI2020 Deletedmom310 evet suda veryorm ben sicaklardan dolayi Evet bendede oluyor bazen sekerli bazen tadsiz oluyor
iamthed 3 aylığa kadar benimki de memede yaşadı resmen (gerçi şu an 13 aylık, diş yüzünden yine memede yaşıyor 😂). Şu an hem sizin kokunuza, hem de sütünüze ihtiyacı var. O yüzden sık sık emmek istiyordur. Tam anne-bebek bağlarının sağlamlaştığı dönem