Momays Kızlar 2 aylik bebegim var emmesi onceden çok iyiydi ama bu bikac gündür emmek istiyo farkındayım elini yumruk yapiyo kendi elini emiyo bazen ben elimi uzattığında elimi emmek istiyo ama memeyi veriyorum diliyle itiuo neden böyle yapiyo sizce
Kbrbydk Momays galiba bazı bebeklerde var bu. Bizimki de yapıyor hala 5 aylık oldu. Bizimde 2.5 aylıkken filan başladı. Hala meme emerken aradan parmağını sokma derdinde memeyle birlikte emiyor parmağını. Bazen de memeyi bırakıp direkt eline geçiyor. Dişe hazırlık diye düşünüyorum
Cancansmom Momays bir emzirme danışmanı dün instagramda gördüm aynı soruya karanlık loş ortamda etrafta bebeğin ilgisini çekmeyecek şeyler olsun, o şekilde emzirmeyi deneyin dedi.
Kbrbydk Momays hmm o zaman pek bilemeyecegim. Kızım genelde emzik emmek istemediğinde yapardi öyle. Meme ucunu sürekli siliyor musunuz bu arada her emzirmeden önce veya yıkıyor musunuz
Dorika Benimki de meme reddi yaptı kıyameti koparıyor sanki biri boğazına yapışmış gibi ağlıyor. En son ayalta yürüyerek emziriyordum alıyordu ama artık onu da almıyor 2buçuk aylık sağıp veriyorum zaten işe de başlıyorum bu hafta mecbur sağcam.