alyasarp0206 aranızda kullanan varmı kızlar çevremde çok kullanan var çokta kilo verdiler ama ben emziriyorum 92 kiloyum biraz önce vermek istiyorum kilolarımı
Tugce_hckrkmz37 alyasarp0206 emzirirken hiç saglıklı deil bn hamilelkten once kullndım cok faydasını gördüm ama emzirrken sorun olablr o nedenle bol sıvı tüketimi sağlaraan verirsin ztn bn zor kilo veren biri olarak dogum yapalı 17 gğn oldu 15 kilom gitti bile
alyasarp0206 Emin_e çok haklısınız valla bende etmek istemiyorum çok ama çok sıkıldım kilolardan ne yapsam gitmiyo 😔
alyasarp0206 Tugce_hckrkmz37 benimde doğumdan sonra 13 kilo hemen gitti 1 aydır takıldı çokta su içiyorum ama gitmiyo 2. doğumum birde sezaryen göbeğim çok kötü 😣
Tugce_hckrkmz37 alyasarp0206 anladım canm gider bazen duraklıyo bende sezaryanım ne sardım ne korse taktım göbegim dümdüz görenler diyo nasıl sezaryan oldun bu göbek nasıl gitti diyolar ama bndr anlamadm sanırım cok sıvı tukettigimden ekmek asla yemiyorm
Tugce_hckrkmz37 alyasarp0206 kesinlikle memeden kesildiginde cayı kullanabilirsin bn o sekılde yapıcam . Bn o cayla 2 haftada 12 kilo vermiştim
alyasarp0206 Tugce_hckrkmz37 inşallah canım zaten tedirgin oluyorum ya bişey olursa diye riske atmayayım en iyisi kızımıda kendimide