Gycl Mirage91 canım kayinvalideme sordum şimdi isilik diyor oda zamaninda isilikten çok çekmiş eşimde
BabyGroot Mirage91 isiliğe benziyor serin tutun günde 2 kez banyo yapın mümkünse banyodayken 1 tas tuzlu su da dökün geçmiş olsun 🌸
Mirage91 oglunasik1anne çok sağ ol canım doktora resim attım isilik gibi dedi geçmezse göriyim dedi mustela krem verdi onu kullanmaya başladık ama geçmiyor ya
Pasamm Mirage91 bizdede oldu canım doktor sebamet yüz kremi yazdı bide mustela aldım hergün yüzünü temizleyip sür geçiyor canım şükür geçti bizim ama sebamette al🤗🤗🤗
aysenurkerem Mirage91 normal tuzla doktorumuz yıkamayı tavsiye etti bir tatlı kaşığından biraz az yeterli. Bende öyle yıkadım geçti
Mirage91 BabyGroot çok sağ ol canım sabah akşam yıkıyoruz bol suyla o kadar sıcak ki popoya kadar indi geceleri ter içinde kalıyor çocuk çok sıcak izmir
Gycl Nuryalcndag evet vücudun her yerinde olur şuan benim bebegimin alnında burnunda ve omuzlarında ve hafiften
BabyGroot Mirage91 aahh yavrum kıyamam 😔bizde fethiye deyiz klimasız duramıyoruz çok bunalıyo kızım çok sıcak burası da gerçekten
Mirage91 aysenurkerem o zaman yarın öyle yapiyim canım çok sağ ol teşekkür ederim ❤️ İnşaallah geçer hemen
aysenurkerem Mirage91 inşallah hep kat tuzun zararı olmaz. Oğlumun öyle geçti inşallah faydası dokunur 😘😘
Mirage91 BabyGroot Bizde yazlığ geldik iyi gelsin diye bu sene her yer yanıyor valla ay allah bütün yavruları korusun ❤️