Gencbiranne Sefsev ben fisherprice piyanolu halıdan aldım 4. Aya gireceğiz suanda 15 dk dan fazla durmuyor sıkılıyor hemen oyuncakları tutamıyor henüz sadece renkler ilgisini çekiyor
Liyaa Sefsev 2.aydan itibaren başladık yarım saat sıkılmadan oynuyor piyanolu olanından aldık tekmelemeyi çok sevdi bizim kız geceleri üstündeki battaniyeyi tekmeleyerek atıyor iyimi yaptım bilemedim 😂😂😂
GlyAkyn Sefsev bence alın çok faydalı oluyor bebeğiniz uzanmayı kavramayı öğrenir benim kızım şu an beş aylık halısını ezberledi artık ne nerde biliyor
Hndmtl Sefsev 2 buçuk aylıktı aldığımda. Aldığımdan beri oynuyor. Piyanolu olandan aldım çok da seviyor☺️ Şimdi 4 aylık oğlum bu arada.
Pamuksekerinannesi Sefsev 2 ay bitti valla masallahi var kızım çok sevdi yarim saatten fazla duruyor yakalamaya çalışıyor piyanolu aldım tekmeliyor ses çıktıkça gülüyor 🥰 emzirip altını aldıktan sonra yatırıyorum baya duruyor 💜
Aygul Sefsev 2.aya girdik daha yeni oyuncaklara bakıyor yarım saat sıkılmadan duruyor şimdilik :) yarım saatte ne iş yaptım yaptım sonrasında ağlamaya başlıyor
Atlass Ben almak istiyordum çok araştırdım sonra vazgeçtim çevremdeki kullanan anneler gereksiz olduğunu zaten oturmaya başlayınca onlarla oynamayacağını ayrıca oyuncakların asılı olduğu portatif plastik bazen bebeklerin başına düşebildiğini söylediler. Bu kadar eksisi varken ve fiyatlarda bu kadar pahalıyken ben vazgeçtim biz oyun halısıylamı büyüdük🤷🏼♀️🤫😂🤗🤱🏼