Bebek1234 Kızlwr merhaba daha önce eliza modadan ürün alan oldumu? İlk defa birşey almam istiyorum çok uygun diye tereddütte kalıyorum
sizdenbiri34 Bebek1234 ben aldim elizadan 5 parca ürün aldim bi gömleğin gelmedi günler sonra ulaşabildim oda 100 çağrıyla anca yani sonra gondermediklerini söyledim istediğim gömleği tekrar söyledim gönderdiler bu seferde resimdeki renkle alakası bile yoktu yani paçavra gibi bisey
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi oglunasik1anne Tofisa güvenilir değil ürünrleri bozuk,hatalı, resimdekinden alakasız geliyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi oglunasik1anne İyi valla şans çevremde kimzeye gelmedi belki düzeltmişlerdir. 🖤
oglunasik1anne AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yaa bende birebir kendim almadım ama arkadaşım memnun kalmıştı dediğiniz gibi şans o zaman ☺️
Hilosum Ben de elbise aldım kumaş kalitesi olarak fena değildi. İadede kargo ücreti size ait. Trençkot tarzı bir Ürün aldım bedeni olmadı iade etmek istedim siz göndereceksiniz dediler. Ürün çöp oldu bir daha da bişey almadım