Fatmanuraliatilla Oğlum 4 aylık sünnet ettirmek istiyorum şuan bile hareketli ilerleyen zamanlarda daha çok hareketlenecek Konya’da yaşıyorum ve burda virüs çok fazla etrafımdan duyduklarım sizce ne yapmalıyım Konya’da olup sünnet yaptıracan annelerimiz varmı?
Alim7189 Fatmanuraliatilla Konya’da değilim canım ama bian once yaptır çok hareketlenme den yoksa zorlanırsınız. Biz 3 aylikken olduk Ankara’da yaşıyorum buarda
Esans Fatmanuraliatilla Merhaba. 21 günlükken bebeğimi Konya Medova Hastanesi’nde, Doç. Dr. Ibrahim Buldu’ya sünnet yaptırdık.
Arenimo Fatmanuraliatilla Korona çıktı yaptıramadık 6 aylığız ama keşke erken yaptırabilseydim bizimki de hareketli nasıl yaptırırım diye düşünüyorum. Sıcaklar bitsin bekle dedi yakınlarım bana. Beklemedeyim doktoruma danışıcam. Özel güvenli bir yer bulursan yaptır şimdiden 👍 sonra rahat
Syhn94 Konya da değilim ama bn bir aylıkken yaptırdım gerçekten çok rahat oluyor çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık ne kadar erken o kadar iyi ☺️
Fatmanuraliatilla Ben de istiyordum erken yaptırmak ama doğum yaptığımda da vardı virüs bu kadar yayılacağını bilseydim yaptırırdım
Fatmanuraliatilla Alim7189 Nerde yaptıracağımı bile bilmiyorum canım evde mi yaptırdınız peki nasıl oluyor
Aka2020 Alim7189 nasıl geçti süreç? ben de 3.5 aylık oğluma yaptıracağım. Çok ağladı mı? Çok korkuyorum
Esans Fatmanuraliatilla evet memnun kaldik. Sünnet sonrası bir sıkıntımız olmadı. 1350 tl ye yaptırdık.
Alim7189 TurkerNoyan Orhan pekuz doktorumuzun ismi Subayevleri de polikliniği var. Klips yöntemiyle olduk
Alim7189 Aka2020 canım ilk gün çok ağladı yani ilk gün biraz zor geciyo ama 2.gune hiç biseyi kalmadı biz klips yöntemiyle olduk. 3gun sonrada klipsi çıkarttı doktor çok şükür ozmnda sıkıntı yaşamadık.
Alim7189 SrcAndMom Orhan pekuz doktorun uzmanlık ismi Subayevleri de polikliniği var klips yöntemiyle olduk