Giizemm Kızım şuan 5 ay 13 günlük 2 gündür yoğurt veriyim 1.gün 1 çay kaşığı bugünde 1 tatlı kaşığı verdim kusucak gibi oluyor erken mi başladım sizce?siz ne ile başladınız?son olarak doktor kontrolünde mi başlamak gerekiyor sizce randevu almalimiyim?
SinemTvl Giizemm 180 günü tamamlayınca başladık biz, öğürüyor sanırım , çok normal bu durum zamanla alışacak panik yapma
Cennetkusum Giizemm bizde doktor kontrolüyle başladık 5 ay 15 gunluguz. Ilk 3 gun yoğurt verdim şimdi patates veriyorum . Ama kendi kafaniza gore başlamasaydınız doktorunuza danışın derim
Birgul Giizemm ay ben doktor kontrlunde basladim 15gun falan oluyo bes ay 16gunluguz hala oyle oluyo kusacak gbi.doktoruma soyledim zorlama az az ver zamanla duzelecek dedi.ekstradan kabak havuc seftali elma muz armut pure halinde veriyorum bi tek armutu severek yiyo 😅🤣 uc gun kuralina uymana gerek yok dedi bende uymuyorum valla
idil1990 Giizemm tam yutmayi bilmedigi icin tepki veriyor zamanla ogenicek. Ilk zamanlar hep bu sekilde oluyor.
Giizemm Cennetkusum herkes artık başla diyince kafam karıştı yoğurt veriyim dedim 🤔 yalniz mayalı yoğurt mü verilmesi lazım marketlerde satılan hazır yoğurt verdim ben
Cerenaslan Giizemm Hazırların zararı olur mu bilmem ama kendin yapsan daha sağlıklı canım bir de öyle dene belki daha severek yer 😊
Cennetkusum Giizemm marketlerde satılan yoğurt verilir mi hic canim bebeğin daha cok küçük… kendin mayalaycaksin .. sen sevmiyor olabilirsin bebeğin icin elinden gelen herşeyin iyisini yapman gerekir .. daha cok küçük çünkü. Herşeyin organik olması gerekir dikkat etmen gerekir . doktoruna danış mutlaka Oyle vermeye basla
ESRA_07 5ay7günlükken sebze ile başladım. Şu an 7 ay 7 günlük yeni yeni ağzını açmayı öğrendi, çiğnemeyi yarı öğrendi sayılır. Daha çok çok yeni çok normal bu durum.
TalentedMom Giizemm bize de doktor 6aylıkken başlayacağım dedi 5,5 aylıkken başladım ben de biz hiç sorun yaşamsdık mutlaka el yapımı yopurt yedirin hazır vermeyin zamanla alışacaktır