BenMathilda yemekseverdiyetsevmez Yetiskinler icin 37,5a kadar normal sayılıyor. Benim atesim daimi 37,2dir..
yemekseverdiyetsevmez ilkmutluluk17 sol göğsümün altı acıyor mastitse eğer gerginliğim yok 37 ateş yüksek mi
BenMathilda yemekseverdiyetsevmez Eger adet veya yumurtlama donemine yakinsaniz, ondan dolayi da atesiniz yukselmis olabilir. Farkli bir belirtiniz varsa,mastit gibi, doktora basvurmalisiniz..
yemekseverdiyetsevmez Canlarım 2.5 ay önce doğum yaptım daha adet olmadım onun etkisi mi acaba, ateşim oynuyor sürekli 36.3 36.4 36.7 37 falan korkuyorum açıkçası
Asaftugce42 yemekseverdiyetsevmez 38 den sonrası kötü. Bende doğumdan sonra bi kaç kere ateşlendim 38, 38.1.2.3.4.5.6 ya kadar yükseldi. Doğumdan sonra oluyormuş stres yapmana gerek yok canım
hekimce_anne 37.5 sonrası için ateş diyebiliriz yemekseverdiyetsevmez 37.5 üzerinde ise ateş diyebiliriz
yemekseverdiyetsevmez hekimce_anne bir kez 37.8 gördüm ama onda da ev çok sıcaktı uykudan uyanmıştım etkisi var mıdır
yemekseverdiyetsevmez Alim7189 Madame doğru söylüyorsunuz uykudan uyandım 37.8 gördüm telaşa kapıldm ama sonra duş alınca birden 36.3e düştü ateş sanırım sıcaktandı ama bebek olunca korkuyorum işte 😔😔
Mommy_ yemekseverdiyetsevmez 37 derece ateş sayılmaz. 37.5 dan sonrası takibe almak gerekir. Bu sıcaklarda olabilir, normaldir. Hormon değişimleri bile vücut ısısını etkiler. Baş ağrısı da yine aynı şekilde. Herşeyi covid e bağlamayın. Psikolojiniz bozulur bu şekilde. Ekstra başka belirtiler gözlemlerseniz test yaptırırsınız.
yemekseverdiyetsevmez Mommy_ 2.5 ay önce doğum yaptım adet olmadım o da etkiler mi. Sol göğsümde acıyor dokunduğumd onların etkisi olur mu ki
Madame yemekseverdiyetsevmez bebeklerin çok bu riski yok korkmayın bence ben akciğer hastasıyım yeni akciğer ameliyatı geçirdim 1.risk grubunda yer alıyorum doktorum kurtulma olasılığın yok bile dedi ama Ateş ölçer nerde haberim bile yok. İnsan psikoloji ile kendini kanser bile yapabilir sallayın biraz rahat olun 🌺