Newmothers Merhaba Mayıs anneleri bebeklerinizin kilosu ve boyu nedir 🥳 2 Mayıs doğumlu oğlum 2650, 49 cm doğdu. Şimdi 5950 60 cm. Anne sütü ve bu aralar + mama Devam ediyoruz. Sizde durumlar nedir 🤩
NicoRobin Newmothers aa biz de 3 mayıs 🤗 61 cm 5650 g. Aynen anne sütü + bu birkaç haftadır arada mama 🤷🏻♀️
Sivas580 Newmothers 5 mayıs doğumluyuz 62 cm boy 6450 kilo sürekli ellerimiz ağzımızda oyuncaklara ilgimiz arttı yüzüstü başını güzel tutuyo ama sırtüstü henüz kaldırmıyo başını sizlerde durum ne☺️
Eminetavsan Newmothers biz de 27 mayıs dpgumluyuz 3.980 dogdu 2.ay kontrolünde 6.100 boyu da 65 cmdi 💞 ama kayınvalideme göre çok zayıf bir bebek 😂
Newmothers NicoRobin bende daha yeni yeni başladım mamaya canım 😊 Anne sütü arttırmak için elimden geleni yaptım ama. Yetmiyor sanırım.
NicoRobin Newmothers aynen bazı günler daha az oluyor hissediyorum emerken. O zamanlarda mama veriyorum benim de içim rahat ediyor en azından aç mı tok mu diye düşünmüyorum 😊
Newmothers NicoRobin öyle tabi insanın içi rahat oluyor bir yudum da olsa anne sütü veriyoruz sonuçta kendimi bu şekilde rahatlatıyorum
Newmothers Sivas580 oyuncuklara ilgimiz arttı bizim de özellikle oyun halısına bayılıyor 😀 Kafayı dik tutabiliyor hatta yastıkta yatarken kendini bile kaldırmaya çalışıyor😃 Sağa sola dönmeler de başladı MaşAllah ♥️
Newmothers Eminetavsan oyyy MaşAllah 🧿🧿 kayınvalideniz benceee hiç anlamıyor bu işten çok iyi boyu da kilosuda Allah nazarlardan korusun
Eminetavsan Newmothers 4 oglu var en kısası benim eşim 185 boyu ve cocuklarının hepsi tombalak kıyaslama yapıyor heralde 😂