Fatos2404 Güzel anneler yardımcı olur musunuz. Bebeğime araba alıcam 750-900 gibi bi bütçede travel olmayan bebek arabası önerileriniz nedir 🤗🙏💕
Zeliha0606 Fatos2404 beneto kesinlikle canım 3 aylık kızım 2 aparatı var zaten 0-6 ay bir aparat 6 Aydan sonra oturarak kullanması için var bide çöl memnunum alıp kulllanan arkadaşlarım da çok memnun
Adelimmm Fatos2404 e bebekten joie litetrax 4 modelını aldık çok memnunum satış personelı arabaya oturdu benı bıle tasıyor kaç çocuk büyütürsünz bunla dedı tek elle kapatılabılıyor cok memnunum tavsiye ederim
habibe_omerasaf Fatos2404 kanz aldık cok cok memnunum. Travel sistemi tek başına taşıyamadığım için hafif bir araba aldık tavsiye ederim🌸
Fatos2404 Zeliha0606 çok ucuz ya ondan dolayı bi şüpheye düşürdü beni bide travel onlar ben travel istemiyorum canım
Bulut_pelin Biz joie marka 3 tekerlekli olanı aldık e bebekte indirim de 799 tl çok memnunuz sürüşü çok kolay Doğumdan itibaren kullanılıyor. İçi de geniş çocuk 4 yaşına gelene kadar kullanılır. Ayrıca puset varsa aparat olmadan da takılabiliyor çok kullanışlı tavsiye ederim
habibe_omerasaf Fatos2404 kanz cheik in modeli uçak bağajına sığabililcek sekilde tasarlanmıs ve kapandığında valiz gibi çekilebiliyor