Mesela mama masasına kasik veya farkli nesneleri bantla yapistiriyorum bebegimde onlari çıkarmaya çalışıyor çıkarıyor tadina bakıyor, hergun renkleri tanitiyorum hergune bir renk daha sonra birbirine yakın renkli nesneleri koyuyorum bir renge yöneliyor ve sevdigi renklee ortaya çıkıyor yumurta kolisine ufak delikler acip kasik koyuyorum mama sandalyesine bantliyorum onlari cikariyor , kitap okuyoruz kilitli poşete buz baska poşete sicak su koyuyorum böylece sicak soguk kavramını anlatiyorum duyu poşetleri yapiyorum sepete ipleri karışık sekilde geçiriyorum ve içine oyuncak koyuyorum oyuncaklarını engellerden almaya calisiyor bunu birde bir borcama strec film koyup içine oyuncak koyuyorum yırtarak alıyor duvara bantı ters sekilde yapistirarak uzerine top yapistiyroum onlari çıkarıyor daha cokkk etkinlik var parmak oyunu oynuyoruz şarkılar söylüyoruz dans ediyoruz . 6 aylik bir bebej icin ağır etkinlikler gibi görünüyor ama cok guzrl oynuyorlar zaten mantığı hemen kapiyorlar bir jere gösterince ve sağlıklı vakit geçiriyoruz ❤❤😅😘