Aycaa Selam. Bugun 5 ay bitti 6 ya gırcez artık oturtabılır mıyız acaba ?? Destekle yanıı bılıyorum bende kendı basına oturamayacgnı da mesela kucakta veya koltuk kösesnde destekle falan ?? Sakıncası var mı?
Deletedmom348 Aycaa Doktorumuz ben bakıcam dedi bize kontrol edicem size öyle yapacaksınız dedi. Doktor söylemeden oturtmak olmaz. Yirmi dk destekli doktor söylediğinde başlıcaz
Desbildemates Aycaa bence hiç acele etmeyin kızımı hiç oturtmadım oturma isteği olduğu halde şuan 7 aylık kendisi oturabiliyor emekliyor takmayınca daha erken oluyormuş 😊
Merve-HanifeDuru 4 ay 9 günlüğüz ben kucağımda koltuk kenarlarına oturtuyorum 1-2 dakikalığına bir zararını görmedim 🤷🏼♀️
pollyophelia Eğer bebeğiniz oturmak istediğini belli ediyorsa destekleyerek veya kucakta kısa süreli olmak şartıyla oturtabilirsiniz demişti doktorumuz.
nilosaydn Aycaa bızımkı uc bucuk aylık kalkmaya calısıyo elınden tutup kaldıruorm bı 5 sanıye yatırnca aglıyo gene.. kendılınden olan bısey bence
eslemsiii Aycaa bebeğinizin bi çabası varsa biraz biraz oturtun. ben oturttum çünkü hep bi kendini kaldırma isteği vardı hatta pusetin kenarlarından tutunup kendi kendine oturuyordu asla yatmak istemezdi şimdi 6 aylık desteksiz oturuyor
Zelisblt Bebk 6 ayında bir eliyle destek alarak ta oturabilir, tabi ki her bebek farklı kızım 6 aylık iken bir elini yere kırarak oturuyordu kendisi, 8 gün sonra 7 olck inşlh desteksiz oturuyor hatta ayağa da kalkmaya çalışıyor
Aselinaannesi Aycaa emzirme yastığı kullandım canım çok faydasını gördüm 5 aylik ti destekli oturmaya başladı 6 aylik ken emzirme yastığının içinde oturdu kızım
Zeynephatice Aycaa 5 aylıkken bizim dr kucağınızda oturtun dedi 5,5aylıkkende ‘hayat çok acımasız biyerden başlasın destekli oturtun’dedi drmuz☺️
1Mother1Boy Aycaa Destekli oturturabilirsin artik. Mama sandalyesinde daha rahat oluyor. Benim için çok iyi oldu. 7 aylık olunca da desteksiz oturdu