2Minnosannesi Kızlar bebeğim 4030 gram 52 cm doğdu. Bugün 1 aylık oldu aşıya ve kontrole gittik. Boyu 58 cm kilosu 5250 gram olmuş. Sizce 1 ayda 6 cm uzaması normal mi? Çok diye düşündüm kıyas yapmak için sormuyorum 🙂
Heide 2Minnosannesi normal mi bilmyrm ama doğumda yada kontrolde de yanlış olcmus olablrler bnm kizimikini yanlis ölçmuslerdi
T-1234 2Minnosannesi bizimkide 48 cm doğdu 1 ay kontrolünde 56 cm ölçüldü boyuda uzadığı bariz belli oluyordu
snyck 2Minnosannesi ilk aylar öyle olabiliyor sonra düşüyor 50 doğdu bizimde sonra 55 59 63 66 diye gitti 1 yaştan sonra uzama baya yavaşlıyor
Ebrudefne- 2Minnosannesi yanlış değil bence bende şuan tam hatırlamıyorum ama kızımda çok uzamisti ilk ay
Deletedmom_36 Mom987 sorma kiz bende alisamadim kendi ismimi gorunce anlamiyorum fotorafindan kendimi taniyorum😁😁
Mom088 2Minnosannesi benim kızımda 4.100 ve 52 cm doğdu 1 aylık kontrolü 2 gün önceydi boy 60 kilo 5.500 olmuştu gelişimi gayet iyiymiş
BenMathilda 2Minnosannesi Cok olsa ne olur İleride Sultan reis gibi olur diye mi endise ediyorsunuz Bir sey olmaz korkmayin, arada boy atar oyle
eylulmin 2Minnosannesi aynı şey bize de oldu. 3630 gr 50 cm doğdu. 2 ay 4 günlükken 6650 gr ve 63 cm. Ben de çok şaşırdım valla bu kadar uzamasına. Doktorumuz yapılı bir kız olacak. Ben de babası da çok uzun boylu insanlar değiliz ama kızımız bizi geçecek galiba 😂😂