Betullll vanım benim bebeğim de33+4 de doğdu. 2160 gram. Ciğerleri gelişmediği için küvezde kalacaklar dediler. Benim aniden bütün suyum geldi hiçbir risk de yoktu erken doğum için. Bebeğim çok hareketliydi dirseği suyumun olduğu tüpün tam ucuna denk gelmiş. Neyse. Ben de o yolları çok gittim geldim sezaryen acılarıyla yaralarım kaynamadan,manevi olarak çökmüşken her gün ne zaman çıkacak diye doktoru sıkıştırıyordum. Ama İnan ona en iyi onlar bakar şuan. Solunumunu kendi kendine yapması aşamalı oldu ağızdan,burundan,fanus ve tamamen kendisi nefes alacak şekilde 4 gün sürdü 2gğnde emme refleksi için bekledik. Ve bu aşamada gelişmesi için de.düşğnsene zaten küçücük suan gelişsin diye de bekliyorlar. 2500 oldu küvezden çıktık. 7.Gün emzirmeye başladık. 11. Günün sabahı taburcu olduk. Allahım o kadar büyük ki ondan Ümit kesme. Vaktinde doğan kadınlar sütü gelmezken benim şarıl şarıl sütüm geliyordu. Onu o sütler ayağa kaldırdı en çok. Ha bir de evladım emdi rabbimin gücüyle çıktı. Hiç kafana takma sen bol bol süt yapmaya evladına süt götürmeye bak. Emin ol erkenden alıp eve gitmek yerine onun iyi olmasını beklemek daha iyi. Ama seni çok iyi anlıyorum bana o 11 gün 11 yıl gibi geçmişti…