cydcvk Ne zamana kadar omzumuza alıp gaz çıkarıcaz arkadaşlar sağ omzum ve sağ kolum kopmuş durumda😊 alıştı bi de cadı kız omuzda uyumayı seviyo
asyasare cydcvk bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama basini tutabiliyorsa dizinize hafif dik yatirarak da patpatlayabilirsiniz hem daha kolay 😂 kendi cikarmayi ogrenene kadar yapmalisiniz. yanilmiyorsam kizim 3 aylik falandi biraktim
nneslihan cydcvk kendi çıkarmaya başlayana kadar galiba😌 bizimde öyle 1 ay 19 günlüğüz ama kilomuz 2 hafta önce 5.200 dü şimdi daha da ağırlaştı o yüzden akşamları eşime devrediyorum😃 birde gezmek istiyor oturduğumuz zaman durmuyor ağlamaya başlıyor🤧
Ececik07 cydcvk ayakları kolları hareketlenmeye başlayacak 3 aya girerken o zaman artık kendi kendine yetebiliyor çoğunlukla
cydcvk 89Kbr 54 günlük. 5 kilo bi de illaki evi gezmek istiyo koltukta oturduk mu kıyamet kopuyor . yoruluyo omzum zaten boyun fıtığım var😔
cydcvk asyasare 54 günlük benimki bazen emmesi bitince kendi gark diye çıkarıyo bazen hiç çıkaramıyorum
89Kbr cydcvk ay Allah kolaylık versin canım.. oyun halısı falan varsa ona koyabilirsin kucakta gerçekten zor
cydcvk nneslihan ay aynı oturmayı hiç sevmiyo. Oda oda evi geziyoruz heryeri inceliyo 2 dk oturmuyoruz. Arkadaşlar yazmış 3. Ay diye. Bakalım beklicez 1 ay daha. Koala gibi yapışık geziyoruZ aslında çok ta güzel bi duygu insan hiç bitmesin istiyor 😛