Sakvarelo NisaMiray sade sevmeyebilir bebeğiniz, çünkü tadsız tuzsuz bir şey. Muzla, pekmezle,labneyle verebilirsiniz. Ya da yoğurta meyve farklı bir meyve ile katıp
babyyy13 NisaMiray olgunlaşmış avakado alın yoksa çok yavan oluyor tadı çok kötü oluyor. Olgun değilse balkonda bekletin olgunlaşsın. Ben muzla ezip veriyorum tadı güzel oluyor
Aysheecann NisaMiray yine bebeğe ver cnm ama önce senin sütünde tadına varır yerken yabancılık cekmez bn hep düsünceyle kendimde yiyorum en basındam beri bı sekilde ilerledim
Duru_m NisaMiray içine muz labne peynir katıyorum bazen yumurta sarısı ile dövülmüş ceviz ekliyorum yiyor
Pelo_00 NisaMiray yeşilmiydi aldığınız avokado yeşil ve sertse olgunlaşmamış oluyor tadı iyi olmuyor olgunlaşmışın güzel oluyor ama öyle aman aöan tatlı bir şey beklemeyin salatada çok güzel oluyor aşırı faydalı bir meyve . Bebekler için muzla ezip veriliyor diye biliyorum
seydaac NisaMiray Çeyrek avokado Yarım muz 3 4 tane bebe bisküvisi Bir tatlı kaşığı lor yada labne Bir çay kaşığı keçiboynuzu özü Ben bu karışımı yediriyordum severek yiyordu ☺️ bir de avokadonun iyice yumuşak olması gerekiyor ☺️
Zeyzey2019_ NisaMiray muz ve şeftali ile çok lezzetli oluyor. Kızım kahvaltı yapmadığı zamanlarda bir ara yumurta sarısı labne peynir muz ve avakado ile karışım yaparak yedirirdim. Bir çay kaşığı da keçiboynuzu özü koyardım çok lezzetli olurdu. Bazen de içine ceviz muz koyup ara öğün olarak verirdim.