AselinAnnesi33 Bebeğimde hem laktoz intoleransı ve süt alerjisi var tamamen diyet yapılıyor şimdi emziriyorm ama sanrm raporlu mama yAzdı tadı çok kötüymüş kullanam var mı yada süt aşerjisi olan nasıl besleniyorsunz ek gıdada nasıl oluyor yardmcı olrmsnz
nurhayatervaras AselinAnnesi33 bizde 1 yıl çektik. Şimdi diyet açıyoruz. Deri testinde negatif çıktık. Önce ben açıyorum. Menülere gelirsem mücver yapıyorum. Krep yapıyorum. Meyve püresi muhallebi bu şekilde ilerledik hep.
alp_10 AselinAnnesi33 Biz kullaniyoruz aptamil alerji mamasi tadi çok küçüķ 2 aylıkken başladık içmez sandim ama küçük olduğu için içti çok şükür günde 2 kere veriyorum sütüm yetmediği için içmezse içine vanilya özü ve pekmez katanlar varmis deneyebilirsiniz
AselinAnnesi33 Aysukk mukuslu kaka ve ishal ile başladı geçer dedik geçmedi ishal geçse bile sulu kaka hep devam edioyor pişik ve arttıgı için mukuslu kaka ve kakada çiZgi çzgi kan oldu ama alerjinin en belirgini kakada mukus
Ayseee27 Bizimde laktoz var süt de bu hafta sonuçlanacak süt ve süt ürünleri yasak. Ama beslenme düzenimiz hiç kalmadı bebeğin bazen. Çok iyi bazı günler ne memeyi istiyor ne mamayı bugğnde öyşe sürekli ağlıyor ne yapcağımı şaşırdım
AselinAnnesi33 Ayseee27 çok zor valla Allah yardmcımz olsn benm daha kızm 4 ay 20 gnlk emziriyorm ve diyet yapıyorm ama süt yetmesee özel mamalar onlar da hiç bi çocuk içmiyor ki
AselinAnnesi33 nurhayatervaras hadii yaa çok geçmiş olsun inşalalh bi daha tekrrlamaz bize de doktor net bişe demedi 6 ay 4 ay 1 yıl ortalama sürer dedi yumurta yiyebiliomydn bizim diyette süt süt ürünleri bi de et yasak dedi ama çogu yumurtada tavuk balık vs sölemiş de
Glcnlts AselinAnnesi33 bizde 6 aylik olacaz 2 gun sonra ameliyat olacagi ocin doktorumuz aptamili yazmisti ama iciremedim bende bir turlu mamayi
Ygmrklnc AselinAnnesi33 bizde de aynı durum var mukuslu kaka 20 gündür. Geçmiyor maalesef :( diyet dedi doktor çizgi çizgi kan her bezinde oluyor mu bende 2 bezde oldu
nurhayatervaras AselinAnnesi33 AselinAnnesi33 yok çoklu besin alerjisi denildi ve diyete sokulduk. Artık canıma tak etti özel alerji doktoruna gittik deri testi yapıldı. Önce yumurta sarısını ben sonra oğlum yedi. Tavuk peşine sonra dana eti sonra kek yap dedi doktor sen ye sadece bunu dedi 1 bardak süt ile yaptık. Şimdi de yoğurt çorbasına başladım. Ama bu süt ürünlerini sadece ben şimdilik yiyebiliyorum
hira5bugra- AselinAnnesi33 bize de yazmıştı ama ben alıp kullanmadım bence anne sütünü yeterli alıyorsa kullanmaya gerek yok
AselinAnnesi33 hira5bugra- Doktor yetmedigini düşünüyor ben yettii ne düşünüyorum bakalım şu an diyetli ve birlikte emziriyorum
hira5bugra- AselinAnnesi33 Allah yardımcınız olsun mamanın tadının çok kötü olduğunu söylemişlerdi 2 hafta deneyin bakalım
SenemA AselinAnnesi33 evet smilac alimentum😏çok kötü kokusu ve tadı ama çok şükür ek gıdaya geçtik bazen pekmez bazen armut falan sıkıp koyuyorum içine birazcık da sütü hazırladıktan sonra kapağı açık şekilde bekletiyorum azıcık insafa geliyo😒 beslenmeye gelince beslenmiyorum denilebilir 🤧 peynir ve yoğurt benim temel besin kaynaklarımdı😒 ilaç kullanıyorum bide vegan bişeyler bulabilirsem buradaki marketlerde yiyorum canım çok tatlı çekince falan.. çok zor