yemekseverdiyetsevmez Bebeğim ek gıdaya kasım ayında geçecek şimdiden meyve alıp buzluğa koysam olur mu çünkü kız meyveleri çok fazla değil bildiğimiz gibi
Ikrazumra19 yemekseverdiyetsevmez bizde kasimda gecicez ama ben moymadim mevsiminde tuketilmesi taraftariyim0
invisible33 yemekseverdiyetsevmez bizde kasımda geçicez bende çok düşünüyorum bunu bende bekleyeyim burada 🥰
dertlikerkenez yemekseverdiyetsevmez merhaba biz 2 aydın ek gıdadayız. Doktorum mevsiminde tüketmek gerektiğini söyledi. Sadece çorbalar için bezelye ve domates koymamı tembihledi. Örneğin şeftali bebeğim çok seviyor bu gidişimizde tekrar soracağım kendi suyunda hafif pişirip buzluya atsam diye. Meyveler sonuçta çiğ olarak atılmaz
TutuKelesh yemekseverdiyetsevmez biz de kasımda geçicez. Ben vişne koydum buzluğa, bir de vişne ve şeftali kompostosu yaptım. Şeftaliyi de rondodan geçirdim, marketlerdeki meyve suları gibi oldu mükemmel. Kışın pek meyve yok. En fazla muz vericez, elma artık ne bulursak
yemekseverdiyetsevmez Ikrazumra19 bnde öyle düşünüyorum ama şu an çeşit çok fazla mesela erik koyup zamanı geldiğinde suyunu yapıp vermrk istiyorum 8.ayında
yemekseverdiyetsevmez dertlikerkenez zahmet olmazsa buraya da yazar mısınız sorduğunuz zaman mryve püreleri hazırlamak için istiyorum çiğ atılır diye bliyorjm ben ama hatta kompostoluğu biz hep çiğden atarız
dertlikerkenez yemekseverdiyetsevmez aaa ben hiç çiğ atıldığını bilmiyordum. Şeftali armut ve kayısı atmayı planlıyorum. Bunlar sanki çiğ atılırsa çözüldüğünde sulanır bi tuhaf olur gibi geldi bana😋 annemde hiç çiğ atmaz perşembe kontrolümüz var unutmazsam inşallah yazarım.
yemekseverdiyetsevmez TutuKelesh nasıl yaptınız kavanoza mı kaynatıp bende istiyorum özellikle kayısı bağırsakları için
Ysmnn Bizde kışın geçmiştik ama zaten ilk aylar tadım ayı, mevsiminde olan şeyler verebilirsiniz, Armut, elma, havuç, balkabağı zaten deneyerek vereceksiniz ilk geçişte çok gerekli görmüyorum ben buzluk hazırlığını ama siz bilirsiniz yinede.
yemekseverdiyetsevmez Ysmnn doğru canım bakacağım inşaallah duruma göre meyve püresi vs güzel olur kışın meyve yok gibi
dertlikerkenez yemekseverdiyetsevmez merhaba doktora sordum şeftali nektarin armut ve kayısı kendi suyunda kaynatıp buzluga koyabileceğimi söyledi
TutuKelesh yemekseverdiyetsevmez evet, canım, haşladım güzelce. Sonra rondodan geçirdim bir az daha haşladım. Sonra kaynar şekilde kavanozlara koyup ağzını kapattım. Kitliyor kendini. Ama dikkat et, kapaklar bazen atıyor tutmuyor. Öyle olunca değiş kapağı.
Ssd yemekseverdiyetsevmez koyun bence. Geçen sene ben de kışın geçtim ek gıdaya. Çocuğun içi dışı elma muz oldu.
yemekseverdiyetsevmez Ssd doğru diyorsun canım ondan korkuyorum bende mesela bağırsaklarını harekete geçirmek için erik suyu veririm ama kışın nerden bulayım da vereyim
dertlikerkenez yemekseverdiyetsevmez beyfendi bütün b12 mi aldığı için yazarak çalışıyorum😋 evde tarhana yapıyorsanız eğer birde acısız tarhana yapmanızı tavsiye ederim. Bu ay çorbalara acısız tarhanada eklendi