HappyKids Merhaba canımız annelerimiz🥰 💊 Bebeğinize hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? 🥄 Kullandığınız takviyenin ölçüsü nedir? 👶🏻 Minikleriniz kaç aylık?
NaimeYilmaz Her sabah aç karnına organik keçiboynuzu özü veriyorum. Bizim için takviye sayılıyor. Onun dışında bir şey kullanmıyor şimdilik. 25 aylık🤗
Inci60 Anne_1 balık yağını ne zaman başladınız ? 6 aylik oğlum ne zaman başlaya bilirim ? Doktor onaylimi basladiniz
betulergl Keçiboynuzu pekmezi , hurma özü ve siyah üzüm pekmezi aklıma geldikçe veriyorum gün içinde 15 aylık 😊
Nurcantk 10 aylık bebeğime; her gün well care d vitamini, kahvaltısında da keçiboynuzu özü veya üzüm pekmezi😋
pollyophelia Neib merhaba doktor acaba hangi sebeple verdi vitamini? Benim bebeğimde son iki aydır kilo alımı tamamen durdu acaba biz de başlanmalı mıyız vitamine diye merak ediyorum
61huma54 2 aylık prematüre annesıyım coledan d vıtamını ve micferros (Demir vıtamın ve mıneral) takvıyesı kullanıyoruz😀
cocukadam HappyKids bebeğim 4,5 aylık demir ilacı kullanıyoruz ferrum günde 1 kere 8 damla, d vitamini kullanıyoruz ocean günde 1 fıs
Neib pollyophelia bizdede kilo alımı yok birkaç ay hiç almadı birde kan değerleri biraz düşük çıktı Demir ilacımızın dozunu arttırdı,dişten dolayı ishal ve iştahsızlığı vardı hala dişimiz yok ek gıdayı reddediyor o yüzden polivit verdi umarım düzelir çok üzülüyorum