AslhanDivarc Merhaba anneler trend yolda 3 4 urun ve farklı satıcılardan aldigimiz zaman. Diyelim ki bi tanesinde kargo bedava diğerlerinde değil diğerlerinde kargo ücreti veriyormuyuz ayrı ayrı. Öyle olursa 2 3 tane kargo ücreti oluyor nasıl oluyor anlamadım.
Adarenn AslhanDivarc evet ayrı ayrı kargo ücreti oluyor mesela 4 ayrı satıcıdan ürün seçtiniz bir tanesinin kargo bedavaysa diğer 3 ayrı satıcının kargo ücreti eklenmiş oluyor sepetteki tutara.
Ozge_AyazEfee AslhanDivarc Eskiden sepete bir tane kargo bedava ürün attığında komple kargo bedava oluyordu. Ama şimdi onu kaldırmışlar galiba.
maysa-19 AslhanDivarc artık değişti.kargo bedava olan ürünler harici .diyelim on ürün aldin on tane kargo ücreti çıkıyor
AslhanDivarc bluem Adarenn maysa-19 Sumeyyelan UraSsmom eee ne kadar aptalca bişey ne anlamı kaldı internetten alışveriş yapmanın. Uygun olur diye alışveriş yapıyoruz kargo ücretlerini ittiriyorlar
pitircik2019 Ozge_AyazEfee mesela ben elit uyesiydim 30 TL üstü b dava idi. Sonra ki 3 ay sonra elit olma şartım da aylık 2000 ve üstü ürün almam lazımmış. Bir sonra ki sefere bu tutar yine değişecek. Trendyol da saçmalıyor 😃
Ozge_AyazEfee Deletedmom414 Geçerli olmadığını göre kalkmış demek ki malesef 😔 Ne güzel 5 10 liralık kargo bedava ürün koyuyordum hepsi bedavaya geliyordu 😅
Mendeburgelin AslhanDivarc yeni çıktı ama bu galiba ya geçen hafta öyle değildi sanki çok kötü olmuş böyle
UraSsmom AslhanDivarc Evet veriyorsun ben bi kez dikkat etmedim Bikaç ürün aldım farklı yerlerden baktım 4 tane kargo ücreti birikmiş sonra iptal etmiştim kargo ücretini bünyem sevmiyo 😁
maysa-19 AslhanDivarc valla almıyorum zaten alsam ne olacak.kargo ücreti üründen pahalıya geliyor.kimse almazsa dönerler bu yanlistan
Koalammm Evet aylardır bu şekilde farklı farklı kargo ücreti oluyor. fark ettiğimden belli internet alışverişini kestim 😬 Yaşadığım yerde alırım kargo parasına da ihtiyacım olan birşeyi daha alırım ne gerek var
Gulsah16 Hepsiburada da öyle bir şey yok 75 TL tamamladiysan kargon ücretsiz tavsiye ederim Trendyol biraz değiştirmiş olayı